Ocak Ayı Reyting Tahminleri Yarışması Yüzdeleri

Şubat'ta 1 . oluruz artık

bir maruzatım var ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye 11 Reyting
Şefkat Tepe 7 Reyting
Esim Bilir 7 Reyting
Lale Devri 5

Ab
Yetenek 10
Esim Bilir 6
1e1k 4

total ab neye göre oranlanıyor stepe ab sini vermedim diyemi benim oranlar düstü acep ?

total yüzde %96 aynı

bir açıklama yap neye göre poanlıyorsun ona göre tahmin dizelim

Total
yst .... 10
bbeb .... 7,6
şefkat tepe ... 7
lale devri 5
Ab
yst .... 10,5
bbeb .... 7,3
lale devri 4,3
şefkar tepe ... 2,5

buda kayip sehirin tahmini

?

bir maruzatım var ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye 11 Reyting
Şefkat Tepe 7 Reyting
Esim Bilir 7 Reyting
Lale Devri 5

Ab
Yetenek 10
Esim Bilir 6
1e1k 4

total ab neye göre oranlanıyor stepe ab sini vermedim diyemi benim oranlar düstü acep ?

total yüzde %96 aynı

bir açıklama yap neye göre poanlıyorsun ona göre tahmin dizelim

Total
yst .... 10
bbeb .... 7,6
şefkat tepe ... 7
lale devri 5
Ab
yst .... 10,5
bbeb .... 7,3
lale devri 4,3
şefkar tepe ... 2,5

buda kayip sehirin tahmini

?

Total ve ab olarak toplam kaç tahmin yapılıyorsa topluyorum ve sen 7 tane yapmışsın. Önce 100'ü 7'ye bölüyorum 14.28 küsuratlı bir sayı ortaya çıkıyor. Yaptığın tahminlerin 0.50 reyting üstünü ve altını da kabul ediyorum.Sen böyle alınca 3 tane tahminini tutturmuşsun olarak gözüküyor ve 14.28 küsuratlı sayıyı 3 ile çarptım ve 42.85 küsuratlı bir sayı çıktı.

KayıpSehir'e gelirsek. O total ve ab olarak toplam 8 tane tahmin yapmış ve 100'ü 8'e bölersek 12.5 çıkar. Tahmininin 0.50 reyting üstünü ve altını alınca 6 tane tahminini tutturmayı başarmış olarak gözüküyor. 6x12.5=75 umarım anlatabilmişimdir.

İstersen şu konuyu oku ;

https://fav10.net/f580/reyting-tahminleri-yarismasi-178772/

50 % iyi :)

- - - Ekleme - - -

şimdiye kadar benin ortalama 25% öyle mi?

Evet.

Yani o zaman ben örnek olarak sadece Yetenek ve Sefkat Tepe icin tahmin yapsaydim, ve tam oranlari tuturmus olsaydim, yüzde yüz alabilirmiydim?

matematıksel sorun var cok tahmın deıl onemlı olan tutarlılgı total ve ab hesaplama bıcımı cok hatalı ben kusuratlı yapıcam artık :)

Okudum ve anladim. Yani bizim 12.50 Reyting yazmamiz dogru degil, 12 veya 13 yazilacak. 12 yazarsam 11.50-12.50 arasi dogru sayilacak.

Bugün icin yaptigim tahminleri degistireyim o zaman :)

Küsuratlı yazabilirsin.Sen 12.50 yazdığın zaman 12-13 arası olan tüm reytingler sayılacak. Yani 12.50 yazman yanlış değil. İstersen 12.87 yaz farketmez. Sadece yarım reyting üstü ve altı dahil ediliyor :)

Valla Tahmini kurallari ögrendikten sonra degistirdim simdi. Sadece 3 Yapim icin yaptim tahmini ve dogaclama Reyting tahmini. Bakalim tutacak mi :D

Yukariya dogru yol aliyorum hedefim birinci olmakti ama persembedeki 0 bozuyor isi :D
Artik subat ta birinci olurum herhalde :)

Arkadaşlar ben birazdan köye gideceğim.Ve önümüzdeki pazar köyden döneceğim.Bu bir hafta içinde Reyting Tahminleri Yarışması'nı mobilden yürütmeye çalışacağım.Mobilden tabloyu aktifleştirmek çok zor oluyor ve zaman alıyor. Bu yüzden sizlerden sabırlı ve anlayışlı olmanızı bekliyorum.Birde tahmin konularını mobilden açacağım için çok düzenli olamayabilir.Bunun için sizlerden şimdiden özür diliyorum.

Ocak ayının şampiyonunu ise yine 1 Şubat'ta açıklayacağım.Şubat ayının yüzdelerini belirten konuyu ise maalesef 3 Şubat'ta açabilirim.

Herkese iyi tatiller.Umarım mobilden her şeyi halledebilirim.

hayret bi şey

hayret bişey sen köyden gelene kadar artık kaç günse 1-2 hafta falan yarışma olmasın sen geldikten sonra başlasın yeniden mobilden yapamazsın çok uğraştırır bütün gün bunla uğraşma ocak bitince yarışma dursun sen gelince devam etsin en iyisi bu :D

Arkadaşlar ben birazdan köye gideceğim.Ve önümüzdeki pazar köyden döneceğim.Bu bir hafta içinde Reyting Tahminleri Yarışması'nı mobilden yürütmeye çalışacağım.Mobilden tabloyu aktifleştirmek çok zor oluyor ve zaman alıyor. Bu yüzden sizlerden sabırlı ve anlayışlı olmanızı bekliyorum.Birde tahmin konularını mobilden açacağım için çok düzenli olamayabilir.Bunun için sizlerden şimdiden özür diliyorum.

Ocak ayının şampiyonunu ise yine 1 Şubat'ta açıklayacağım.Şubat ayının yüzdelerini belirten konuyu ise maalesef 3 Şubat'ta açabilirim.

Herkese iyi tatiller.Umarım mobilden her şeyi halledebilirim.

hayret bi şey

İstersen yardım edebilirim.