Ocak 2025 Ayının En Favori Üyesi - TenTen (Hobbit)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,221
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @TenTen , 2025 Ocak Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @Dosi tarafından verilmiştir.

Final oylamasına kalan @The_Erinch ve @Angelica ’yı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Tekrar seçildiğim için çok mutluyum. 🥳🫠
Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Forumu daha iyi günlere götürmek dileğiyle.

Bu vesile ile @Dosi 'nin ilk etiket verme olayının da bana denk gelmesi çok güzel oldu. Her şey için teşekkürler Dosi. Seni seviyoruz.. 🤩🤩

• Harika
Reactions: Dosi
Tebrikler @TenTen :Z

Emeklerine sağlık :Z @Dosi “Etiketin Dosi tarafından verilmiştir” yazısı ilk ve son kez bu konuda yer alacak demek :A

• Harika
Reactions: Dosi and TenTen

Emeklerine sağlık :Z @Dosi “Etiketin Dosi tarafından verilmiştir” yazısı ilk ve son kez bu konuda yer alacak demek :A
İkimizinde ayrı ayrı yarışmalara katılıp kazanması güzel bir duygu. :) "Etiketin Dosi tarafından verilmiştir" yazısı da bir şereftir artık. Tarih beni yazdı. 🤩🥳🚀🥰🎉

• Güldürdün
Tekrar seçildiğim için çok mutluyum. 🥳🫠
Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Forumu daha iyi günlere götürmek dileğiyle.

Bu vesile ile @Dosi 'nin ilk etiket verme olayının da bana denk gelmesi çok güzel oldu. Her şey için teşekkürler Dosi. Seni seviyoruz.. 🤩🤩

yıllın etiket Bully’e aylık etiket TenTen’e nasip oldu takmak:A

İkinizde tekrardan tebrik ederim.
O kısmı yazmazsam olmazdı. Eğer tam yetkileri almasaydım bazinga’yı bir kaç gün bekleme durumu olurdu yoksa :A

• Harika
Reactions: TenTen and Bully

O kısmı yazmazsam olmazdı. Eğer tam yetkileri almasaydım bazinga’yı bir kaç gün bekleme durumu olurdu yoksa :A
İlk etiketlerini bize takdim etmiş oldun, unutulmayacak bir anı :A

Tekrardan teşekkürler :Z

O kısmı o yüzden yazdın demek, anladım :A O kısmı yazmasan etiketi sen takmazdın tabii bazinga beklenirdi mecbur :A

• Güldürdün
Tebrikler @TenTen sonunda kazandin :A

Finale kalan @The_Erinch abime de tebrikler, bence Subat ayinda da kendisini finalde görecegiz. Anketler ve konulariyla yine damga vurmaya devam ediyor. :D sana da tebrikler @Angelica bilmem kacinci final :A

Niye son kez yazildi anlamadim @Dosi gelecek aylarda niye yazmayacaksin? (b)

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and Dosi

5.000'ler kulübüne girmeme çok az kaldı. Onunda konusunu açacak mısın bilmiyorum ama ayın favorisi olduğum için bir soru sormak isterim. :) 5.000 olmadan iki kez ayın üyesi olabilen daha önce hiç oldu mu? 🫠🥳

• Güldürdün
İlk etiketlerini bize takdim etmiş oldun, unutulmayacak bir anı :A

Tekrardan teşekkürler :Z

O kısmı o yüzden yazdın demek, anladım :A O kısmı yazmasan etiketi sen takmazdın tabii bazinga beklenirdi mecbur :A
Yok yetkim olmasaydı yapamazdım onu dedim.
Onu yazma sebebim biliyorsunuz her ay onu bekliyorduk. Bir keresinde baya uzun sürmüştü. O da etiket verme demek adminlik derdi. Demekki böyle bir şey düşündüki bekletti bizi :A
o kısım komple yok olması gerekirdi ama sonra hevesimi alma adına bir kere yazayım dedim :A
Yeni Favori Üyeliklerdede konuyu açıyordum zamanlı. O rütbeyi verince zamanı devre dışı bırakıyordu. O tarz şeylerede gerek kalmadı :Z
------

Finale kalan @The_Erinch abime de tebrikler, bence Subat ayinda da kendisini finalde görecegiz. Anketler ve konulariyla yine damga vurmaya devam ediyor. :D sana da tebrikler @Angelica bilmem kacinci final :A

Etiketi benim verdiğim kesin. Konu açılırken yaptığım için o detaya gerek kalmıyor :A
------

5.000'ler kulübüne girmeme çok az kaldı. Onunda konusunu açacak mısın bilmiyorum ama ayın favorisi olduğum için bir soru sormak isterim. :) 5.000 olmadan iki kez ayın üyesi olabilen daha önce hiç oldu mu? 🫠🥳
Kutlama konularından elimi çektim. Sadece kendi konumu açarım :A
Bu arada böyle üst üste konuların olunca göze batarsın sjsjjsjs

Kendi konunu kendin aç bir zahmet :A
Bilmiyorum. Eskiden çok düzenli gitmemiş galiba. İlk katıldığımda kazanmıştım ben :A sonrada olmak istememiştim olmadım hiç :A

Teşekkür ederim Yakamoz 🤩🤩
Hak edilmiş bir unvan ve etiket :)
Tebrik ederim @TenTen :bhr:
Teşekkür ederim. Umarım sende kazanacaksın. :) 🥰