Ocak 2025 Ayının En Favori Üyesi - TenTen (Hobbit)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,227
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @TenTen , 2025 Ocak Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @Dosi tarafından verilmiştir.

Final oylamasına kalan @The_Erinch ve @Angelica ’yı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Tekrar seçildiğim için çok mutluyum. 🥳🫠
Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Forumu daha iyi günlere götürmek dileğiyle.

Bu vesile ile @Dosi 'nin ilk etiket verme olayının da bana denk gelmesi çok güzel oldu. Her şey için teşekkürler Dosi. Seni seviyoruz.. 🤩🤩

• Harika
Reactions: Dosi
Tebrikler @TenTen :Z

Emeklerine sağlık :Z @Dosi “Etiketin Dosi tarafından verilmiştir” yazısı ilk ve son kez bu konuda yer alacak demek :A

• Harika
Reactions: Dosi and TenTen

Emeklerine sağlık :Z @Dosi “Etiketin Dosi tarafından verilmiştir” yazısı ilk ve son kez bu konuda yer alacak demek :A
İkimizinde ayrı ayrı yarışmalara katılıp kazanması güzel bir duygu. :) "Etiketin Dosi tarafından verilmiştir" yazısı da bir şereftir artık. Tarih beni yazdı. 🤩🥳🚀🥰🎉

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Tekrar seçildiğim için çok mutluyum. 🥳🫠
Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Forumu daha iyi günlere götürmek dileğiyle.

Bu vesile ile @Dosi 'nin ilk etiket verme olayının da bana denk gelmesi çok güzel oldu. Her şey için teşekkürler Dosi. Seni seviyoruz.. 🤩🤩

yıllın etiket Bully’e aylık etiket TenTen’e nasip oldu takmak:A

İkinizde tekrardan tebrik ederim.
O kısmı yazmazsam olmazdı. Eğer tam yetkileri almasaydım bazinga’yı bir kaç gün bekleme durumu olurdu yoksa :A

• Harika
Reactions: TenTen and Bully

O kısmı yazmazsam olmazdı. Eğer tam yetkileri almasaydım bazinga’yı bir kaç gün bekleme durumu olurdu yoksa :A
İlk etiketlerini bize takdim etmiş oldun, unutulmayacak bir anı :A

Tekrardan teşekkürler :Z

O kısmı o yüzden yazdın demek, anladım :A O kısmı yazmasan etiketi sen takmazdın tabii bazinga beklenirdi mecbur :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and Dosi
Tebrikler @TenTen sonunda kazandin :A

Finale kalan @The_Erinch abime de tebrikler, bence Subat ayinda da kendisini finalde görecegiz. Anketler ve konulariyla yine damga vurmaya devam ediyor. :D sana da tebrikler @Angelica bilmem kacinci final :A

Niye son kez yazildi anlamadim @Dosi gelecek aylarda niye yazmayacaksin? (b)

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and Dosi

5.000'ler kulübüne girmeme çok az kaldı. Onunda konusunu açacak mısın bilmiyorum ama ayın favorisi olduğum için bir soru sormak isterim. :) 5.000 olmadan iki kez ayın üyesi olabilen daha önce hiç oldu mu? 🫠🥳

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk etiketlerini bize takdim etmiş oldun, unutulmayacak bir anı :A

Tekrardan teşekkürler :Z

O kısmı o yüzden yazdın demek, anladım :A O kısmı yazmasan etiketi sen takmazdın tabii bazinga beklenirdi mecbur :A
Yok yetkim olmasaydı yapamazdım onu dedim.
Onu yazma sebebim biliyorsunuz her ay onu bekliyorduk. Bir keresinde baya uzun sürmüştü. O da etiket verme demek adminlik derdi. Demekki böyle bir şey düşündüki bekletti bizi :A
o kısım komple yok olması gerekirdi ama sonra hevesimi alma adına bir kere yazayım dedim :A
Yeni Favori Üyeliklerdede konuyu açıyordum zamanlı. O rütbeyi verince zamanı devre dışı bırakıyordu. O tarz şeylerede gerek kalmadı :Z
------

Finale kalan @The_Erinch abime de tebrikler, bence Subat ayinda da kendisini finalde görecegiz. Anketler ve konulariyla yine damga vurmaya devam ediyor. :D sana da tebrikler @Angelica bilmem kacinci final :A

Etiketi benim verdiğim kesin. Konu açılırken yaptığım için o detaya gerek kalmıyor :A
------

5.000'ler kulübüne girmeme çok az kaldı. Onunda konusunu açacak mısın bilmiyorum ama ayın favorisi olduğum için bir soru sormak isterim. :) 5.000 olmadan iki kez ayın üyesi olabilen daha önce hiç oldu mu? 🫠🥳
Kutlama konularından elimi çektim. Sadece kendi konumu açarım :A
Bu arada böyle üst üste konuların olunca göze batarsın sjsjjsjs

Kendi konunu kendin aç bir zahmet :A
Bilmiyorum. Eskiden çok düzenli gitmemiş galiba. İlk katıldığımda kazanmıştım ben :A sonrada olmak istememiştim olmadım hiç :A

Teşekkür ederim Yakamoz 🤩🤩
Hak edilmiş bir unvan ve etiket :)
Tebrik ederim @TenTen :bhr:
Teşekkür ederim. Umarım sende kazanacaksın. :) 🥰

Daha yakın zamanda @The_Erinch ve @TenTen yıllık favori üyelikte denk gelmiş Erinç iyi bir oran ile tur atlamıştı. Eğer ikili oylama olsaydı bana göre yine Erinç almış olurdu. 3lü oylamalarda oy dağılımı oluyor. Angelica ve Erinç’in arkadaş çevresi aynı olunca TenTen sıyrılmış oldu.
Bu etkinlik en başından beri böyle olduğu için dokunmadım. Diğer etkinliklerde final turlarını 3lü seçenek yapmaktan sakınıyorum çünkü belki de kazanacak isimler devre dışı olmuş oluyor.
Dengesizlik durumu olduğunda üst tur yine 3lü olmaması adına 3 isimden 2 üst tur şeklinde ilerleme daha doğru oluyor (geçen sene mecburi 3 isim kalınca başvurduğum yöntem)