- Reaksiyon puanı
- 115,795
- Puanı
- 1,060
Ogeday'ı da sevmiyorum artıkTamam sen Ogeday'a oy ver @Tolstoyevski Nisa'ya oy verir zaten
Dur konuya gelip bir kaç yorum yazayım
Ogeday'ı da sevmiyorum artıkTamam sen Ogeday'a oy ver @Tolstoyevski Nisa'ya oy verir zaten
Benim oyunla filan işim yok BEn yarişmiyorum da oy da kullanmıyorumSen oyun yaparsan bende yaparim.
Bugünkü bölüm kaos dolu. Bari bugün katıl bizeOgeday'ı da sevmiyorum artık
Dur konuya gelip bir kaç yorum yazayım
Güzel o zaman.Benim oyunla filan işim yok BEn yarişmiyorum da oy da kullanmıyorum
Ben ve @Tolstoyevski eşitlikte iki kazananın yolunu açmış kişiler olarak bu oylamada 2 kazanan olmasına sevindim
Kaç zamandır 1 oy ile kaybedenler oluyordu. Neyseki bu kez öyle bir tablo olmadı.
@Araf , Ocak ayında forumda açtığın konular ve mesajaların ile bu birinciliği hakettin. Aslında daha önce hakediyordun ama nasip olmamıştı. Tebrikler 🤗
@EmreCan senide tebrik ederim. Çenenle iyi iş çıkardın. Ne kadar istekli olup heyecan yaptığını çok iyi biliyorum
@BARON男爵 sürpriz bir isim oldu ve finalde çelme takma görevini üstlendi belkide bu eşitlikte senin payın yüksek
Bir sonraki oylamada görüşürüz 🙋🏻♀️
Nisa reisimin altına ayın en favori üyesi çok yakışacak Avokado rengi etiket isterim ama
Ulan @Araf a verseydim şimdi *ah adın yazardi
Canım kocam @EmreCan
Hepinize çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. Darısı sizlerin ve @BARON男爵 ' un başına @Araf etiketin hayırlı olsun. Tebrik ederim ikinizi de.