Ocak 2014 Ayının En Favori Üyesi - Final

En Favori Üye Kim Olsun ?

• Ahmad

Oy: 14 48.3%
  • sokak sanati

Oy: 4 13.8%
  • xemrexxx

Oy: 11 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
aaaa finale kalamamışım olsun ilk ayımdan eleme gurubunada girmek bir başarıdır :kiki::kiki:
@xemrexxx verdim ben oyumu özel bir sebebi yok forumda çoğu kişiyi tanımıyorum bu kişiyi braz daha iyi tanıdığım için ona kullandım 🙄🙄🙄

Bu ay @Ahmad dedim açık ara öndeydi benden ama @xemrexxx ile kapışırlar.:D

Sen hiç yoksun sen nerelere yanıyorsun.:A

ben kendime yanıyorum

iki ay nal topladık üçüncü ay ceza limiti, mağlubiyetlerime bir mağlubiyet daha eklememe engel oldu :) bu şekil daha iyi? bari karizmamız çizilmez! yokuzda kazanamadık olsaydık, kimbilir ne afat bişey olurdu diyip avunuyoruz :)

aaaa finale kalamamışım olsun ilk ayımdan eleme gurubunada girmek bir başarıdır :kiki::kiki:
@xemrexxx verdim ben oyumu özel bir sebebi yok forumda çoğu kişiyi tanımıyorum bu kişiyi braz daha iyi tanıdığım için ona kullandım 🙄🙄🙄

emreye oy vereceğine oyunu çöp kutusuna atsaydın daha iyiydi :)

ben kendime yanıyorum

iki ay nal topladık üçüncü ay ceza limiti, mağlubiyetlerime bir mağlubiyet daha eklememe engel oldu :) bu şekil daha iyi? bari karizmamız çizilmez! yokuzda kazanamadık olsaydık, kimbilir ne afat bişey olurdu diyip avunuyoruz :)

emreye oy vereceğine oyunu çöp kutusuna atsaydın daha iyiydi :)
hahaha hiç kıskanmana gerek yok sende finale çık sanada veririm :kiki::kiki:

senin paylaştığın resimler benim yönetici olduğum forumda olucaktıki ben hiç ceza falan uğraşamzdım vlla hemen kovardım seni cnm :F

öyle yönetici düşman başına:))
o senmiki hemen kovsun avrupalı bir kere modern ve anlayışlı zeki çevik aynı zamanda aarulu ?:)) birde çağatay hayranı o kısmını hiç anlamadım zaten :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd