Yanıma gelmene gerek yok rezil olman içinEvet seni uzaktan izleyeceğim yanına gelip kendimi rezil etmek istemiyorum
Yanıma gelmene gerek yok rezil olman içinEvet seni uzaktan izleyeceğim yanına gelip kendimi rezil etmek istemiyorum
Aynen canım insan seninle muhatap olunca bile otomatikman rezil oluyorYanıma gelmene gerek yok rezil olman için
Yok tatlım aynadaki yüzünün karşılığı bu sen de haklısın her gün bu yüzle karşı karşıya geliyor olmak büyük dertAynen canım insan seninle muhatap olunca bile otomatikman rezil oluyor
Hayatım kişi kendinden bilirmiş seninki de o misal galiba yoksa aynaya baktıkça vallahi içim açılıyorYok tatlım aynadaki yüzünün karşılığı bu sen de haklısın her gün bu yüzle karşı karşıya geliyor olmak büyük dert
Devamını getirememişsin neyse yine mortingen şirayze oldun üzüldümHayatım kişi kendinden bilirmiş seninki de o misal galiba yoksa aynaya baktıkça vallahi içim açılıyor
Hayatım çok mu aynaya bakıyorsun ne dıştan bakınca senin şirazen kaymış gibi görünüyor daDevamını getirememişsin neyse yine mortingen şirayze oldun üzüldüm
Senin gözlerin kaymış bence neyin düz ki gerçiHayatım çok mu aynaya bakıyorsun ne dıştan bakınca senin şirazen kaymış gibi görünüyor da
Hadi be bu da gol olmadıSenin gözlerin kaymış bence neyin düz ki gerçi
Yine benim sözlerim hepHadi be bu da gol olmadıGerçi şu an sadece bana cevap vermiş olmak için konuşuyorsun keşke onu da hakkıyla verebilsen böyle duvara konuşuyorum gibi hissediyorum
Hıı aynen senin sözlerini derledim çaldımYine benim sözlerim hepAzıcık orijinal ol gerçi senden bunu beklemek olmaz haklısın. Çünkü kumaş belli
Ruh halimi korumak için uzaklaştım burdan işte sen ve senin gibiler virüs gibi sardınız forumu. Neyse forumun kalitesi düşsün o umrumda değil de zaten corona varHıı aynen senin sözlerini derledim çaldımRuh halini çok merak ediyorum var ya bir insan bu kadar anormal olamaz
Seviyesizliğin tavan yaptı şu anRuh halimi korumak için uzaklaştım burdan işte sen ve senin gibiler virüs gibi sardınız forumu. Neyse forumun kalitesi düşsün o umrumda değil de zaten corona var
Seviyeden bahsedene de bakın daha level 1'e geçememişSeviyesizliğin tavan yaptı şu anNeyse çatlasan da patlasan da buradayım en azından forum sen gibilerle anılmasın
Aynen canım level 1'i baştan atladım şimdi kat be kat yukarılardayım ama sen diplerdeSeviyeden bahsedene de bakın daha level 1'e geçememiş
Alos'un devri eskidendi şimdi Fairy - ABC - Tursil devriAynen canım level 1'i baştan atladım şimdi kat be kat yukarılardayım ama sen diplerde
Bir de benim sözlerimi çalıyorsun dersin bunu kim çalsın be bomboşAlos'un devri eskidendi şimdi Fairy - ABC - Tursil devri
Komik çocukBir de benim sözlerimi çalıyorsun dersin bunu kim çalsın be bomboş
Bak işe yaradığım bir yer varmış sende keşke o da olsa böyle geldin böyle gidiyorsunKomik çocukneyse en azından bu hayatta işe yaradığın bir alan var temizlik
Hayatta tek işe yaradığın için çok işe yarayan biri sende hazımsızlık yapıyor belli kiBak işe yaradığım bir yer varmış sende keşke o da olsa böyle geldin böyle gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?