Yanıma gelmene gerek yok rezil olman içinEvet seni uzaktan izleyeceğim yanına gelip kendimi rezil etmek istemiyorum![]()
Yanıma gelmene gerek yok rezil olman içinEvet seni uzaktan izleyeceğim yanına gelip kendimi rezil etmek istemiyorum![]()
Aynen canım insan seninle muhatap olunca bile otomatikman rezil oluyorYanıma gelmene gerek yok rezil olman için![]()
Yok tatlım aynadaki yüzünün karşılığı bu sen de haklısın her gün bu yüzle karşı karşıya geliyor olmak büyük dertAynen canım insan seninle muhatap olunca bile otomatikman rezil oluyor![]()
![]()
Hayatım kişi kendinden bilirmiş seninki de o misal galiba yoksa aynaya baktıkça vallahi içim açılıyorYok tatlım aynadaki yüzünün karşılığı bu sen de haklısın her gün bu yüzle karşı karşıya geliyor olmak büyük dert![]()
Devamını getirememişsin neyse yine mortingen şirayze oldun üzüldümHayatım kişi kendinden bilirmiş seninki de o misal galiba yoksa aynaya baktıkça vallahi içim açılıyor![]()
Hayatım çok mu aynaya bakıyorsun ne dıştan bakınca senin şirazen kaymış gibi görünüyor daDevamını getirememişsin neyse yine mortingen şirayze oldun üzüldüm![]()
Senin gözlerin kaymış bence neyin düz ki gerçiHayatım çok mu aynaya bakıyorsun ne dıştan bakınca senin şirazen kaymış gibi görünüyor da![]()
Hadi be bu da gol olmadıSenin gözlerin kaymış bence neyin düz ki gerçi![]()
Yine benim sözlerim hepHadi be bu da gol olmadıGerçi şu an sadece bana cevap vermiş olmak için konuşuyorsun keşke onu da hakkıyla verebilsen böyle duvara konuşuyorum gibi hissediyorum
![]()
Hıı aynen senin sözlerini derledim çaldımYine benim sözlerim hepAzıcık orijinal ol gerçi senden bunu beklemek olmaz haklısın. Çünkü kumaş belli
![]()
Ruh halimi korumak için uzaklaştım burdan işte sen ve senin gibiler virüs gibi sardınız forumu. Neyse forumun kalitesi düşsün o umrumda değil de zaten corona varHıı aynen senin sözlerini derledim çaldımRuh halini çok merak ediyorum var ya bir insan bu kadar anormal olamaz
![]()
Seviyesizliğin tavan yaptı şu anRuh halimi korumak için uzaklaştım burdan işte sen ve senin gibiler virüs gibi sardınız forumu. Neyse forumun kalitesi düşsün o umrumda değil de zaten corona var![]()
Seviyeden bahsedene de bakın daha level 1'e geçememişSeviyesizliğin tavan yaptı şu anNeyse çatlasan da patlasan da buradayım en azından forum sen gibilerle anılmasın
![]()
Aynen canım level 1'i baştan atladım şimdi kat be kat yukarılardayım ama sen diplerdeSeviyeden bahsedene de bakın daha level 1'e geçememiş![]()
Alos'un devri eskidendi şimdi Fairy - ABC - Tursil devriAynen canım level 1'i baştan atladım şimdi kat be kat yukarılardayım ama sen diplerde![]()
Bir de benim sözlerimi çalıyorsun dersin bunu kim çalsın be bomboşAlos'un devri eskidendi şimdi Fairy - ABC - Tursil devri![]()
Komik çocukBir de benim sözlerimi çalıyorsun dersin bunu kim çalsın be bomboş![]()
Bak işe yaradığım bir yer varmış sende keşke o da olsa böyle geldin böyle gidiyorsunKomik çocukneyse en azından bu hayatta işe yaradığın bir alan var temizlik
![]()
Hayatta tek işe yaradığın için çok işe yarayan biri sende hazımsızlık yapıyor belli kiBak işe yaradığım bir yer varmış sende keşke o da olsa böyle geldin böyle gidiyorsun![]()