- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.Kudur.
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.Kudur.
Dişlerini dökerim senin, kenar paspası.
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.
Dişlerini dökerim senin, kenar paspası.
Onu bilmiyorum ama karakter gitmemiş yerine Simge Selçuk oynamış Selda'yı. O dönem Avrupa Yakası'nda da oynuyordu ondan olabilir.Bende bölük pörçük izledim ve Selda'nın ayrıldığını hiç bilmiyordum. 😱 Neden??
Çiğnerim seni sakız gibi.Ay kes be .ss
Bu nasıl bir ahlaksız teklif böyle, üstüme iyilik sağlık.Çiğnerim seni sakız gibi.
Oha sen şaka mı yapıyorsun Simge Selçuk oynamış bir de. 😱 Nasıl bilmem ben bu durumu şoke oldum.Onu bilmiyorum ama karakter gitmemiş yerine Simge Selçuk oynamış Selda'yı. O dönem Avrupa Yakası'nda da oynuyordu ondan olabilir.
Ne ahlaksızlığı be, hor görüyorum seni.Bu nasıl bir ahlaksız teklif böyle, üstüme iyilik sağlık.
Cehenneme kadar yolun var anam.Alper kaçar.
Şimdi bir haber buldum dizi bütün sezon sürdükten sonra diğer yaz da devam edince bölüm başına aldığı ücret 6 bin TL'ye düşmüş ve o yüzden ayrılmış.Oha sen şaka mı yapıyorsun Simge Selçuk oynamış bir de. 😱 Nasıl bilmem ben bu durumu şoke oldum.
E o zamanlarda iki dizide birden oynanıyor muymuş? 😱
Saçlarını da boyamışlar kadının, çakma Selda olmuş.Şimdi bir haber buldum dizi bütün sezon sürdükten sonra diğer yaz da devam edince bölüm başına aldığı ücret 6 bin TL'ye düşmüş ve o yüzden ayrılmış.Zaten o sezon Avrupa Yakası'ndaki rolü çok azalmıştı.
Şaka yapmıyorum buyur.
Yine araştırdım zaten o yazın sonunda bitmiş reytingleri yükselsin diye devam ettirmişlerdir.Saçlarını da boyamışlar kadının, çakma Selda olmuş.
Zaten yaz dizisi olarak başladı, gelecek yaz da devam ettirmek ne tür bir aç gözlülük.
Senin de araştırasın varmış.Yine araştırdım zaten o yazın sonunda bitmiş reytingleri yükselsin diye devam ettirmişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?