- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.Kudur.![]()
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.Kudur.![]()
Dişlerini dökerim senin, kenar paspası.
Ağzını yırtarım be senin, ayyaş herif.![]()
Dişlerini dökerim senin, kenar paspası.![]()
Onu bilmiyorum ama karakter gitmemiş yerine Simge Selçuk oynamış Selda'yı. O dönem Avrupa Yakası'nda da oynuyordu ondan olabilir.Bende bölük pörçük izledim ve Selda'nın ayrıldığını hiç bilmiyordum. 😱 Neden??
Çiğnerim seni sakız gibi.Ay kes be .ss
Bu nasıl bir ahlaksız teklif böyle, üstüme iyilik sağlık.Çiğnerim seni sakız gibi.![]()
Oha sen şaka mı yapıyorsun Simge Selçuk oynamış bir de. 😱 Nasıl bilmem ben bu durumu şoke oldum.Onu bilmiyorum ama karakter gitmemiş yerine Simge Selçuk oynamış Selda'yı. O dönem Avrupa Yakası'nda da oynuyordu ondan olabilir.![]()
Ne ahlaksızlığı be, hor görüyorum seni.Bu nasıl bir ahlaksız teklif böyle, üstüme iyilik sağlık.![]()
![]()
Cehenneme kadar yolun var anam.Alper kaçar.![]()
Şimdi bir haber buldum dizi bütün sezon sürdükten sonra diğer yaz da devam edince bölüm başına aldığı ücret 6 bin TL'ye düşmüş ve o yüzden ayrılmış.Oha sen şaka mı yapıyorsun Simge Selçuk oynamış bir de. 😱 Nasıl bilmem ben bu durumu şoke oldum.
E o zamanlarda iki dizide birden oynanıyor muymuş? 😱
Saçlarını da boyamışlar kadının, çakma Selda olmuş.Şimdi bir haber buldum dizi bütün sezon sürdükten sonra diğer yaz da devam edince bölüm başına aldığı ücret 6 bin TL'ye düşmüş ve o yüzden ayrılmış.Zaten o sezon Avrupa Yakası'ndaki rolü çok azalmıştı.
Şaka yapmıyorum buyur.
![]()
Yine araştırdım zaten o yazın sonunda bitmiş reytingleri yükselsin diye devam ettirmişlerdir.Saçlarını da boyamışlar kadının, çakma Selda olmuş.
Zaten yaz dizisi olarak başladı, gelecek yaz da devam ettirmek ne tür bir aç gözlülük.![]()
Senin de araştırasın varmış.Yine araştırdım zaten o yazın sonunda bitmiş reytingleri yükselsin diye devam ettirmişlerdir.![]()