Basın bülteninde isimleri yazıyordu, fotoğraflar da vardı galiba ama hiç bir yerde yazmıyor şuan.
Aa hadi cnm niye yoklar acaba kötü olmuş ya
Basın bülteninde isimleri yazıyordu, fotoğraflar da vardı galiba ama hiç bir yerde yazmıyor şuan.
İrem Helvacıoğlu olayı gibi bir şey olmuştur büyük ihtimalle.Aa hadi cnm niye yoklar acaba kötü olmuş ya
İrem Helvacıoğlu olayı gibi bir şey olmuştur büyük ihtimalle.
------
Sosyal medyada dolaştığı gibi şampiyon SMS'ler ile belirlenecek. Çok iyi düşünülmüş... @Hazem
Ayrıca, ödüllerin gelecek sezona kalması çok iyi.
Hiç bir fikrim yok abla. Ama belli olmaz belki de vardır bir umut.Olabilir de neden yapsınlar Trt sorun etmez bence
Hiç bir fikrim yok abla. Ama belli olmaz belki de vardır bir umut.
Reklamlar bitse keşke. Resmen reklam izletiyor Acun.Bekleyelim bakalım ne olacak
Ebru Gündeş'in olduğu son sezonu izlemiştim sadece, ondan sonra gittiği için bıraktım. Şimdi görünce ne kadar özlediğimi fark ettim, umarım yeni sezon bir an önce başlar da ekranda bol bol görürüz kendisini.Ebru Gündeş'i çok özlemişim. Neyse ki o koltuğun gerçek sahibi döndü sonunda
Reklamlı üyelik mi aldın reklamsız mıReklamlardan o kadar itici bir hal aldı ki, izlemeyi bıraktım.. Mücbir Yılbaşı da ilgimi çekmedi, Exxen'e girdim dizi izliyorum.
Reklamlı aldım, ama içeriklere girince şuan hata veriyor. Bazılarının bir, bazılarının iki bölümü yüklenmiş.Reklamlı üyelik mi aldın reklamsız mı
Arayüzü çok güzel olmuş ama uygulaması çıkmamış galiba daha. Hatalar normal şuan çok kişi girmeye çalıştığı içindir.Reklamlı aldım, ama içeriklere girince şuan hata veriyor. Bazılarının bir, bazılarının iki bölümü yüklenmiş.
Aynen uygulama yok, sadece Apple Store'da varmış şuan. Play Store'da yakında diyor.Arayüzü çok güzel olmuş ama uygulaması çıkmamış galiba daha. Hatalar normal şuan çok kişi girmeye çalıştığı içindir.
O Ses Türkiye her grupta zirvede, İbo Show da her grupta ikinci. Oranları merak ettim.Yarınki reytingleri çok merak ediyorum. @Emre Ozansoy nasıl gelir sence?