Az önce TV'de verildi.Hala fragman yayınlanmadı mı? 😱
Az önce TV'de verildi.Hala fragman yayınlanmadı mı? 😱
Şimdi verdiler.Hala fragman yayınlanmadı mı? 😱
Şimdi verdiler.
Hiç zahmet etmeselermiş 24 saatten az kaldı yayına.Az önce TV'de verildi.
Fragmanı beğendim bu sene de güzel ve enerjik olacak.Fragman yayınlandı!
@mesmeso61 @Angelica @Yiğitt @Aserat @Özgür @hayret bi şey @Hazem @Cervantes @DR @bazinga @serhatt @kerem @slhttnmtl
Survivor Final ve O Ses eleme günlerinde gömlek giyiyor diye biliyordum.Fragmanı beğendim bu sene de güzel ve enerjik olacak.
Acun'un bu sefer gömlek giymesi de dikkatimden kaçmadı.
Hiç fark etmemiştim.Survivor Final ve O Ses eleme günlerinde gömlek giyiyor diye biliyordum.
Fragman yayınlandı!
@mesmeso61 @Angelica @Yiğitt @Aserat @Özgür @hayret bi şey @Hazem @Cervantes @DR @bazinga @serhatt @kerem @slhttnmtl
Mustafa Mert Koç ve Saadet yok oysa resimleri vardı.Fragman yayınlandı!
Benim de dikkatimi çekti, acaba çıkardılar mı?Mustafa Mert Koç ve Saadet yok oysa resimleri vardı.
İnşallah çıkarmamıştırlar, yakışıklıyı izlemek isterim.Benim de dikkatimi çekti, acaba çıkardılar mı?
Aynen. Saadet sorun değil de Mustafa Mert'i merak ediyordum.İnşallah çıkarmamıştırlar, yakışıklıyı izlemek isterim.
İrem Helvacıoğlu olayı olmasın yine.Aynen. Saadet sorun değil de Mustafa Mert'i merak ediyordum.
Umarım öyle bir şey olmaz.İrem Helvacıoğlu olayı olmasın yine.
Mustafa Mert Koç ve Saadet yok oysa resimleri vardı.
Basın bülteninde isimleri yazıyordu, fotoğraflar da vardı galiba ama hiç bir yerde yazmıyor şuan.Tanıtımda onların ismi yoktu varlarmıydı ki onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?