'O Ses Türkiye'de Format Değişikliği!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

4Ohu13PAHTCAEiR5UjMHLkBi.jpg

Star TV ekranlarında her pazartesi ve salı akşamları O Ses Türkiye programı bilindiği gibi geçtiğimiz hafta düellolara başlamıştı.

Hadise , Ebru Gündeş , Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu programda küçük bir format değişikliği yapıldı.
Programda bundan sonra düellolarda kaybeden kişiyi diğer jüri üyeleri takımlarına alabilecek. Böylelikle elenen yarışmacılara ikinci bir şans tanınmış olacak.​

Yalnız bu geçen Salı itibariyle başlamıştı. Yani biraz geç kalındı açılmakta. :)

Güzel olmuş böyle bir uygulama.

Elenen yarışmacı diğer jürinin grubunda 1. olabilir.Umarım öyle bir durum gerçekleşir.:D

"Just like in the battle rounds, the coaches can steal one eliminated artist from another coach starting with season five."

The Voice'da da aynı olay bu sezon olmuş :X Öpüldün Acun :F:F

Bikaç kere söylemiştim ama konusunu açmaya üşenmiştim. :A İyi olmuş açtığın haberi bulunsun. :ok:

İyi oldu böyle. Jüri arasında da yeni bir heyecan oldu. Mesela geçen hafta Gökhan, Murat ve Hadise Ebru Tuğçe'yi eler mi diye heyecanla beklemişlerdir. :D

ben The voice us izliyorum , onlarda iki ay once başlattilar, ilk elemeden sonraki iki elemede yine puşh(still) hak lari var.
NOTE: the voice usle acunun arasinda daglar farki var, bi bakin.

Daha iyi olmuş. Düellolar da ki gergin yaratılmaya çalışılan ortam bir nevi elemelerdeki gibi eğlenceli sahnelere şahit edecek izleyicileri. İzleyebilirim belki ilerleyen bölümlerde. :)

Bu değişiklik şimdi programın uzayacağı anlamına mı geliyor peki? (b)

Daha iyi olmuş. Düellolar da ki gergin yaratılmaya çalışılan ortam bir nevi elemelerdeki gibi eğlenceli sahnelere şahit edecek izleyicileri. İzleyebilirim belki ilerleyen bölümlerde. :)

Bu değişiklik şimdi programın uzayacağı anlamına mı geliyor peki? (b)
Hayır, her zamanki gibi Şubat civarı bitecek. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919