O Ses Türkiye'de Şok Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demet Akalın Popstarda :)

- - - Ekleme - - -

Hande Yener gelebilir ama :)

aslında hiçbirinin değişmesine gerek yok iyi böyle

Söylediklerin bir kulağımdan girer öbür kulağımdan çıkar takas rahat ol.Pek takmam böyle şeyleri :)

- - - Ekleme - - -

Neyse konu amacından sapmasın :)

en iyisi zaten ben şaka yaparım genelde :D sen bana takılıyon bende sana ne var bunda :D yoksa sılaya bi gıcıklığım falan yok ama harbiden tipini falan hiç bilmiyom tv ye çıkmıyo galiba yoksa bilirdim

en iyisi zaten ben şaka yaparım genelde :D sen bana takılıyon bende sana ne var bunda :D yoksa sılaya bi gıcıklığım falan yok ama harbiden tipini falan hiç bilmiyom tv ye çıkmıyo galiba yoksa bilirdim
Evet televizyonlara pek çıktığı söylenemez.Sözüyle,kalitesiyle,duruşuyla,sesiyle gündeme gelir genelde:) İstisnalar kaideyi elbette ki bozmaz :)

öyle olsun bakalım sıla reyiz :D

- - - Ekleme - - -

şimdi baktım da güzel kadınmış :D

bakarım belki bi göz atarım büyük ihtimal

The Voice jurisini değiştirdiğinde bende reyting bölümünde post olarak O ses'de juri değişir diye post kastiğimi hatırlıyorum😕Neyse işte The Voice'da da juri değişti Shakira ve Usher geldi.Cee lo ve Xtina gitti.Bzde de Hadise ve Murat kalır Hülya ve Mustafa gider.Mustafa'nin dizisi başlıcak zaten.Oda tutarsa kesin gidici...

Jüri kesinlikle değilmeli, bu akşam anladım. :D

Mustafa, Hülya ve Hadise gitmeli...

zaten acun canlı yayınların fortmatını bu seneden değiştirmiş

The Voice jurisini değiştirdiğinde bende reyting bölümünde post olarak O ses'de juri değişir diye post kastiğimi hatırlıyorum😕Neyse işte The Voice'da da juri değişti Shakira ve Usher geldi.Cee lo ve Xtina gitti.Bzde de Hadise ve Murat kalır Hülya ve Mustafa gider.Mustafa'nin dizisi başlıcak zaten.Oda tutarsa kesin gidici...

Aynen xtina flop olan albümü çin tour yapacığını açıklamıştı bu yüzden çıkıyorum demişti ama albümünün bu yerlerdeki satışıyla tour yapması mümkün değil.yazık jüriliktende boşuna ayrıldı.

Hülya who? :D o gitsin yeter zaten ne iş yaptığınıda anlamadım Ayrıca Hadiseye yeni yetme diyenleri anlamadım Hadise 2005 de çıktı Sıla isimli korkutucu kadınsa 2007 Hadisenin bir kıymetini bilemedik bence o kadın aşırı modern tarzda ve işinin hakkını vererek yapıyor şöyle söyleyeyim o ucuz şarkıcılar demet akalın vs gibi hepsi belediyeşern verdiği konserlerde çıkıp playback yapıp 2 göbek atıyor.Birtek hadise bunu tour olarak lanse edip kareografi yapıyor.Canlı söylüyor.

Son düzenleme: