O Ses Türkiye'de Şok Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
O Ses Türkiye'de Şok Gelişme!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kızı Zehra Çilingiroğlu ile tatilini geçiren Hülya Avşar, yaptığı röportajda O Ses Türkiye yarışması hakkında için önemli bilgiler verdi.

Yarışmada Format ve Jüri Değişikliği Yaşanacak!

Jürisi olduğu O Ses Türkiye yarışmasının jürisinin önümüzdeki yıl değişeceğini söyleyen Avşar, "Yarışmanın formatı değişeceği için sanırım jüri de değişecek. Kim kalır kim gider onu bilmiyorum. Bu aslında beni çok üzüyor. Ama yarışma bitse de ben jürideki arkadaşlarımla görüşmeye devam edeceğim." diye konuştu.

Hepsi değişmez diye düşünüyorum.

Murat Boz ve Hadise kalır bence. Mustafa Sandal kesin gider, Hülya da gidebilir.

Hülya Avşar gitse yeterli.

Bence dördüde fena degil aslinda. Sadece Format'i degissede olur

hülya gitmeli onu görünce değiştiriyom zaten izlediğim yok

Bence de Hülya gitmeli. Zaten Yetenek'te fazlasıyla yetiyor Hülya.
Hadise biraz itici olmaya başladı ama görüntü var sonuçta gitmesin.

sadece formatı değişsin

Acun'un Hülya Avşar ile dostluğundan dolayı Hülya Avşar'ı göndereceğini sanmıyorum. Ben Hadise ve Murat Boz gibi yeni yetmelerin yerine müzik konusunda ustalaşmış olan isimlerin mesela Sıla gibi isimlerin tercih edilmesi kanaatindeyim.

gidecekler belli sesten anlamayan ve popüleritesi düşenşler gidecek başta hülya avşar yarışmada komik duruma düşüyor acun bile dalga geçiyor verdiği seçimlerden dolayı. mustafa sandalında pek anladığı yok zaten ikisinin seside yok popüleriteside ikisi gidip popüleritesi ve sesi olan iki ünlü gelecektir

Sıla böyle bir programa gelmez

mustafa sandal ın mı sesi yok oha ordakileri hepsini topla bi mustafa sandal etmez hülya avşar zaten çakmıyo da sandal hepsinin bikaç gömlek üstü açık ara en iyisi

- - - Ekleme - - -

ne sılası ya yolda görsem tanımam
bence muratla mustafa sandal kalmalı hülya hadise postalanmalı

mustafa sandal iyi gitmesin

- - - Ekleme - - -

ne sılası ya yolda görsem tanımam
bence muratla mustafa sandal kalmalı hülya hadise postalanmalı
[/QUOTE]

Her Sıla konusu açıldığında tekrar tekrar aynı sözü kullanmaktan bıkmadın helal gerçekten.

valla yolda görsem tanımam ismini nadiren duyardım sizden duyuyom

Evet Ziynet Sali olabilir ama Acun teklif götürür mü bilinmez