'O Ses Türkiye' Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | TV8

4. Jürimiz Burak Kut olsa bal kaymak olmaz mıydı? :A @bazinga @Dosi @Bully
Oturur izlerim valla arada Burak Kut için. :A

Aslında Acun bu geceyle bir yoklama mı yaptı diye düşünmüyor değilim. İki gündür her yerde Burak Kut konuşuluyor. :A

Gülben Ergen Kanal D'nin yeni dizisi Piyasa'da oynamak için anlaşmış. Bence o olmaz.

Burak Kut olabilir gibime geliyor. Sosyal medyada da onun olması için çok istek var.
Acun yılbaşı özel’de jüride olacak dördüncü ismin de belli olduğunu ama dizisi başlayacağını ve çekimler nedeniyle gelemediğini söyledi ondan öyle düşündüm. Burak Kut olsa açıklanırdı orada.

Acun yılbaşı özel’de jüride olacak dördüncü ismin de belli olduğunu ama dizisi başlayacağını ve çekimler nedeniyle gelemediğini söyledi ondan öyle düşündüm. Burak Kut olsa açıklanırdı orada.
O cümleyi Ezgi Mola'yı sahneye davet ederken söylememiş miydi? Sadece yılbaşı için burada olduğunu çünkü yeni diziye başlayacağını belirtmişti diye hatırlıyorum. 4. jüri bellidir zaten de sürpriz yapmak ve gündemde olmak için açıklamıyor Acun.

O cümleyi Ezgi Mola'yı sahneye davet ederken söylememiş miydi? Sadece yılbaşı için burada olduğunu çünkü yeni diziye başlayacağını belirtmişti diye hatırlıyorum. 4. jüri bellidir zaten de sürpriz yapmak ve gündemde olmak için açıklamıyor Acun.
Hmm dur tekrar bakayım o kısmına. :A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Doğru, ben yanlış anlamışım. Bence bir kadın olsa daha iyi olur. 3 erkek 1 kadın istemem açıkçası her ne kadar Burak Küt iyi bir tercih de olsa.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
4. Jürimiz Burak Kut olsa bal kaymak olmaz mıydı? :A @bazinga @Dosi @Bully
Güzel olur. Burak Kut renkli bir kişilik. Yakışır ama genelde 2 kadın jüri oluyor.
Hadise tek olursa artık sürekli kadın jüri olma vurgusu ile yarışmacı çekmeye çalışır kendine.
Kendisi başarılı bir jüri değildi. Dizisi ile gündemde olunca geri çağırmış oldular.