'O Ses Türkiye' Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | TV8

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,003
Puanı
1,061
3748363_92cb5b62508b284a670721ac34e7afb9_640x640.jpg

TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye geri dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği, jürisinde Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve sürpriz bir ismin yer alacağı yarışma, 25 Ocak'ta yeni sezona başlayacak ve 15 hafta boyunca ekranlarda olacak.

O Ses Türkiye, yeni sezon ilk bölümüyle 25 Ocak Cumartesi 20.00'de TV8'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Yarışmayı özlemişim. Severek izlemeye devam ederim. Umarım doğru düzgün yayınlanır, bir sürü yarışmacı seçilip sonrasında insanları dizip bazılarını orda elemezler (geçmişte yapılmıştı).

Özlediğim bir format, 4. Jüriyi merak ediyorum.
Hadise ve Gökhan geri gelmesi iyi oldu.
Anladığım kadarıyla Acun sunmayacak, Anonim bir sunum olacak.

Ee yayın akışı nasıl olacak o zaman. Cumartesi günü Survivor yerine O Ses tercih edilmesi ilginç olmuş. Beyaz Show da başlayacakmış ayrıca. Survivor 4-5 gün falan yayınlanacak gibi duruyor bu durumda. Ama bir noktada yine 7 güne çıkacaktır Survivor o kaçınılmaz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ee yayın akışı nasıl olacak o zaman. Cumartesi günü Survivor yerine O Ses tercih edilmesi ilginç olmuş. Beyaz Show da başlayacakmış ayrıca. Survivor 4-5 gün falan yayınlanacak gibi duruyor bu durumda. Ama bir noktada yine 7 güne çıkacaktır Survivor o kaçınılmaz :A
Sonunda Survivorın eskisi gibi ekmek getirmediğini, götürürsünün fazla olduğunu anladığı için daha çok iş yapacakları öne sürecekdir.

Survivor bu sene o kadar uzun sürmez muhtemelen. :D

O Ses 15 hafta sürecekmiş. Acun Survivor’ı sonlarda 7 gün yapıyordu.
O Ses en geç Mayıs başlarında sona erer.
Survivor’un sadece Anlat Bakalımı yayınladıkları boş bölümü vardı. En fazla onu eksiltirler :A.
Beyaz Show geç saate başlayacağı için öncesinde Survivor’u yayınlamaya devam eder.

Sonunda Survivorın eskisi gibi ekmek getirmediğini, götürürsünün fazla olduğunu anladığı için daha çok iş yapacakları öne sürecekdir.

Survivor bu sene o kadar uzun sürmez muhtemelen. :D
Survivor geçen sene all star etkisiyle iyi izlendi yine. Bu seneki yarım all starın geçen seneki gibi izlenmeyeceği aşikar ama yine de o ses ile beyaz show survivor'ın yarısı kadar izlenir ancak. Dizi planı falan da yok bildiğim kadarıyla. O yüzden Acun yine survivor'a muhtaç durumda. Kısa süreceğini falan zannetmiyorum ben yine kanalın demirbaşı survivor olur her türlü :D
------

O Ses 15 hafta sürecekmiş. Acun Survivor’ı sonlarda 7 gün yapıyordu.
O Ses en geç Mayıs başlarında sona erer.
Survivor’un sadece Anlat Bakalımı yayınladıkları boş bölümü vardı. En fazla onu eksiltirler :A.
Beyaz Show geç saate başlayacağı için öncesinde Survivor’u yayınlamaya devam eder.
15 hafta sürecek de haftada kaç bölüm olacak o önemli. Beyaz showu anlat bakalımı falan yayınladığı boş bölümün arkasına atabilir bak :A o ses için de tek bölüm 15 hafta az olur bence. İki gün o ses 5 gün survivor olur belki. Dediğin gibi mayıs civarı o ses bitince de 7 gün survivor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O Ses Türkiye'yi Show TV ve Star TV döneminde baya izlerdim. TV8 döneminde Emre Sertkaya sezonunda izlemiştim sadece.

Bu sezona bi şans veririm, bakalım saracak mı.

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
O Ses Türkiye'yi Show TV ve Star TV döneminde baya izlerdim. TV8 döneminde Emre Sertkaya sezonunda izlemiştim sadece.

Bu sezona bi şans veririm, bakalım saracak mı.
2024'te en çok dinlediğim şarkılardan biri Pusula olmuştu. Unutayım derken mesajını gördüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Özlediğim bir format, 4. Jüriyi merak ediyorum.
Hadise ve Gökhan geri gelmesi iyi oldu.
Anladığım kadarıyla Acun sunmayacak, Anonim bir sunum olacak.
Evet yılbaşı özel programında, kendisinin Survivor için adada olacağını, Beyaz ve Hadise'nin tecrübeleriyle yarışmayı idare edeceklerini söyledi.

Forum İstatistikleri

Konular
172,654
Üyeler
8,477
Son Üye
noni