O Ses Türkiye’nin başlangıç tarihiDiğeri neymiş ayol
O Ses Türkiye’nin başlangıç tarihiDiğeri neymiş ayol
25 Ocak ya bir şey değilO Ses Türkiye’nin başlangıç tarihi
2 dakika içinde kimse açmayınca ben açtım 😂İzledim hatta konusu açılacak başka bir programın detayı daha var.
Birileri açar elbet
Ama Beyaz Show yeni sezonda olucak, gelecek sezon dedi Beyaz25 Ocak ya bir şey değil
Ben ama demiştim.
O ses cuma cumartesi
Beyaz show cuma 23 de
Survivor diğer kalan günlerde @xemrexxx
Eline sağlık. Anahtar kelimeyi unutma bundan sonra2 dakika içinde kimse açmayınca ben açtım 😂
------
Ama Beyaz Show yeni sezonda olucak, gelecek sezon dedi Beyaz
Bence bu sezon sokarlar daha bekletmezler2 dakika içinde kimse açmayınca ben açtım 😂
------
Ama Beyaz Show yeni sezonda olucak, gelecek sezon dedi Beyaz
Anahtar kim ? Kelime kim ? 😂Eline sağlık. Anahtar kelimeyi unutma bundan sonra
O SeS Türkiye 25 Ocak tarihinde başlayacak.
Onu da aç istersen.
Beyaz’ın tarihi daha belli değil.25 Ocak ya bir şey değil
Ben ama demiştim.
O ses cuma cumartesi
Beyaz show cuma 23 de
Survivor diğer kalan günlerde @xemrexxx
Konu açarken bu kısma “beyaz Show” gibi anahtar kelimeAnahtar kim ? Kelime kim ? 😂
Bence Berfu ve Eserin dans koreografisinden sonra Acun Yok Böyle Dans veya Buzda Dans yarışmasını öne sürüp "sizide ilk yarışmacılar olarak belirleyelim" demeliydi. Yeni Bi soluk getirirdi televizyona. Bazen beynini kullanmıyor bu Acun.Beyaz’ın tarihi daha belli değil.
O Ses bence en az 2 gün yayınlanır 1 haftada
Amannn vaktim yok o kadar 😂Beyaz’ın tarihi daha belli değil.
O Ses bence en az 2 gün yayınlanır 1 haftada
------
Konu açarken bu kısma “beyaz Show” gibi anahtar kelime
Etiket yani
Ekli dosyayı görüntüle 131761
Bu bir kural ama senle aynı anda açan biri oluyorsa. Sen ondan bir adım önce açıp etiketsiz açarsan onun konusu kalırAmannn vaktim yok o kadar 😂
Yazıklar olsun hiç bilmiyordum...Bu bir kural ama senle aynı anda açan biri oluyorsa. Sen ondan bir adım önce açıp etiketsiz açarsan onun konusu kalır
Sadece 2 saniyeni alır etiket eklemek
Öğretmiş oldum, yazıklar olsun yerine çok teşekkür ederim demem gerekirdiYazıklar olsun hiç bilmiyordum...
Sana değil diğerlerine 😂Öğretmiş oldum, yazıklar olsun yerine çok teşekkür ederim demem gerekirdi
Seni o kadar etiket ettik. Şarkı etkinliğinde acil oylara ihtiyaç var @BullySana değil diğerlerine 😂
Ortalık karışmışSeni o kadar etiket ettik. Şarkı etkinliğinde acil oylara ihtiyaç var @Bully
Seni o kadar etiket ettik. Şarkı etkinliğinde acil oylara ihtiyaç var @Bully
Ah çok ısrar ettiniz bari oy kullanayım 😂😂Ortalık karışmış
Şurayı acil bir oylarsan güzel olur @Alemdar
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.
Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Pinhani - Dünyadan Uzak
Mert Demir - Ateşe Düştüm
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 ...
- Bully
- Cevap: 103
- Forum: En Favori Şarkı
Teşekkürler agam oy tercihini de çok beğendim aynı taraftayızAh çok ısrar ettiniz bari oy kullanayım 😂😂
Keşke hudutsuz'da da aynı tarafta olsaydık 😂😂 AHHHH ATEŞE DÜŞTÜK ŞİMDİTeşekkürler agam oy tercihini de çok beğendim aynı taraftayız
AHHHH ATEŞE DÜŞTÜK CİDDENKeşke hudutsuz'da da aynı tarafta olsaydık 😂😂 AHHHH ATEŞE DÜŞTÜK ŞİMDİ