The_Erinch
Favori Üye
Yok izlediğime değil sadece 2 dk zap yaparken gördüm tam dansöze denk geldim 😛😁İbo Show 'dan sanki 2023 e degil de 2000 e giriyormusuz izlenimi alıyorum.
Yok izlediğime değil sadece 2 dk zap yaparken gördüm tam dansöze denk geldim 😛😁İbo Show 'dan sanki 2023 e degil de 2000 e giriyormusuz izlenimi alıyorum.
Şerlok beyciğim bu talihsiz mesaja gereken tepkiyi vermiş. Ben de katılıyorum canım yoldaşıma. Alina sultanım gecenin en iyilerinden biriydi kesinlikle. Onun dışında Ayça, Hazal, Berfin, Melis, Cemre sultanlarım da takdir ettiğim isimler oldu...Gözlük fırlatasım geldi, uzun zaman sonra fırlattığım ilk mesaj.
Alina sultanım hem sesi hem de güzelliği ile büyüledi… @MasacRE
Sapıkmoz-Asi... @MasacRE @Maskeli Fedai
Neden öyle dedin?Acun batırdı bence (Evrim Alasya ile olan konuşmasında)
İzleseydin anlardın baştan anlatamam şimdiNeden öyle dedin?
Acun batırdı bence (Evrim Alasya ile olan konuşmasında)
İzledim ama arkadaşım telefonla oynuyor sesten anlayamadım.İzleseydin anlardın baştan anlatamam şimdi
Meryem en iyi jüri bu arada @xemrexxx aşırı renk katmış
Evet var bende. Kötü bir durum. Avrupa yayınları gem geç başlıyor hemde çok uzun reklamları oluyor.Sende Türkiye yayını var mı? Bende baṣka program var ṣuan
Dönmedi ya, daha iyilerini bekliyorum deyip kadına ayıp ettiİzledim ama arkadaşım telefonla oynuyor sesten anlayamadım.
Hatırladım teşekkür ederim.Evet var bende. Kötü bir durum. Avrupa yayınları gem geç başlıyor hemde çok uzun reklamları oluyor.
Bu arada Özge’nin annesi sanki ablası. Hiç annesi gibi görünmüyor.
Beyaz aşırı iyi ya, çok güldürüyor
------
Dönmedi ya, daha iyilerini bekliyorum deyip kadına ayıp etti
19.30’da başladı yeni bölüm. Baya geridesiniz gibi.Bizde özet var geçmiş senelerden. Eser ve Berfu var ṣuan.
19.30’da başladı yeni bölüm. Baya geridesiniz gibi.
Saat 20.45 mi ?Sonunda baṣladı @Dosi
Evet biz yaz saatine geçmediğimiz için fark açılmıştı.
Evet biz yaz saatine geçmediğimiz için fark açılmıştı.