Hazem
Favori Üye
Şimdi eleyecekler bak gör, haksızlıkta zirve olacak.
Şimdi eleyecekler bak gör, haksızlıkta zirve olacak.
4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim.
Sen acunun kanalına haksızlık dedin? sen? 😱Şimdi eleyecekler bak gör, haksızlıkta zirve olacak.
Hahaahhah hiç şaşırmadımBu görüntüye kalbimi bıraktım ya efsane.@Ahmed @MasacRE @Hachiko @Bully @Forumdash @serhatt
https://twitter.com/x/status/1228764225507647494
Ama öyle Alkan'ın yanında diğer iki isim ne ya, daha yüksek oy aldıklarını söylerlerse düşüp bayılırım...Sen acunun kanalına haksızlık dedin? sen? 😱
TR'de böyle derler hiç duymadın mı
Şafak kaç diye birşey duydum ama olduğu yerin numarası gibi birşey sanmışdım.TR'de böyle derler hiç duymadın mı
Yok canım uğraşamam kim açarsa açsın
Aynen fu.ck off yap bu işleri konu falan. :aYok canım uğraşamam kim açarsa açsın
Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordum4 yıl önceki ben olsam ben açardım. Aynı şu anki hevesli arkadaşlar gibiydim.
Ama şu an admin paraya bağlasa belki düşünebilirim konu açma işini.
Hahahah alakası yokŞafak kaç diye birşey duydum ama olduğu yerin numarası gibi birşey sanmışdım.
Yaptım sayılırAynen fu.ck off yap bu işleri konu falan. :a
Şu isveç temalı konuların favorim.Ben 2018 senesinde sporda teknolojiye her alanda açıyordumyazdan bu yana müzik ve etkinliklere yoğunlaştım. Bazen sıkılıyorum kenara cekiliyorum, bazen istek geliyor ve aynı günde 20 konu bile açmışlığım oldu ve hepsi mobildenetkinliğim bitsin yine kenara çekilirim gibiama müzik harici diğer konularim genelde isveç sayfalarından kaynak
Şöyle yakışıklı bir türkçe hocası varsa ayarla bana, gerekli.Hahahah alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?