TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Sonra bazıları hala utanmadan kürt kardeşlerim diyebiliyorlar. İngilizce, Fransızca ve daha bir çok dil serbest iken Kürtçe'nin yasak olması, Lahmacun'un istemeye istemeye tamam diyişi bu rezil programı izlememek için dahi çok güzel bir neden.

Reactions: Dosi
Mesajımı editlemiştim, tekrar oku
Adaşin gibi hemen davrandın

sana önce diss sonra beğeni oldu idare et
Editlediğin kısmı da gördüm merak etme...
Ona cevap vermeme sebebim benim gibi bir duayene 'anlamadım demiyor da' gibi bir cümle kurman...

Disslerin dikkatimi çekiyor. Fazla dikkat çekiyorsun, yapma...

Kim bilir, belki bundan sonra devamı gelir ama tabiki sınırlandırma yaparlar. Ben açıkçası adamın izin alma şekline çok üzüldüm
belki Acun izledikçe utanır sonradan

Reactions: kerem
Editlediğin kısmı da gördüm merak etme...
Ona cevap vermeme sebebim benim gibi bir duayene 'anlamadım demiyor da' gibi bir cümle kurman...

Disslerin dikkatimi çekiyor. Fazla dikkat çekiyorsun, yapma...
etti 4
hesap edeyim bari, bakalim benden baskalarıda diss atacakmı

Reactions: MEnes
@Dosi @Hachiko Yokk ya benim pırasa saçlı çıkmamış finale. Tek favorim var oda kısa sarı saçlı Ceren.. Gerçi yarışma Fenerbahçe maçı ile çakışıyor oda ayrı

@Dosi @Hachiko Yokk ya benim pırasa saçlı çıkmamış finale. Tek favorim var oda kısa sarı saçlı Ceren.. Gerçi yarışma Fenerbahçe maçı ile çakışıyor oda ayrı
Bende evde olamayacağım ama 11 gibi eve dönmeye çalışacağım. Buradaki arkadaşlarımla yorumlayabilmek için yoksa bulunduğum yerde de izleyebilirim😊

Reactions: The_Erinch
Zaten gece 12 bulur final sonucu... Aynen anlık yorumlamak keyifli olur, ahahah zaten gece 12 den sonra Sorgum başlıyor😄😄😄

Zaten gece 12 bulur final sonucu... Aynen anlık yorumlamak keyifli olur, ahahah zaten gece 12 den sonra Sorgum başlıyor😄😄😄
alıntılayarak cevap ver
böyle kaçırıriz cevapları.
biz 2 saat gerideyiz ve normalde sizin saatle 1-2 gibi evde olurum ama sırf @MasacRE @Sherlock (ikisinin avatarına bak
) için 11 gibi gelmeye çalısacağım ki gideceğim yere o vakitlerekadar kalacağımıda belirttim

Reactions: Sherlock
Kim bilir, belki bundan sonra devamı gelir ama tabiki sınırlandırma yaparlar. Ben açıkçası adamın izin alma şekline çok üzüldüm
belki Acun izledikçe utanır sonradan
Sosyal medyadan tepki gelirse devamı kesin gelir zaten çünkü ülkede adalet sistemi bile sosyal medyaya göre işliyor artık ama tepkiyi verecek kitle sadece kürtler olacaktır. Bir çok türk buna karşı bile çıkabilir, Ahmet Kaya olayını unutmayalım. O yüzden umut bağlama derim.

Alkan ve ya Ceren şapmiyon olacak.

Tüm platformlarda da en çok destek bu ikisine.
Çok şükür ki, Eyüp ile ilgili çoğu insanın düşüncesi benzer. Evet engelli saygı duyuyorum,Allah kimseye vermesin böyle dert. Amma yetenekli insanların hakkı yenildi. Umarım bugün benzer birşey yaşanmaz.

Reactions: Dosi and Hazem
Alkan candir.

Reactions: S.G.A.T. and Ahmed