O zaman haftaya herkesi gördükten sonra favorini sorarımBenim de Berkin'in elenmesinden sonra zoraki favorim o ama daha görmediğim kişiler vardır.
O zaman haftaya herkesi gördükten sonra favorini sorarımBenim de Berkin'in elenmesinden sonra zoraki favorim o ama daha görmediğim kişiler vardır.
Finale kalır ama finali Zeynep'im kazanır.Elnur için,
Mynette gördümde çok yükseltmişler tamam ilk söylediği şarkı iyidide, ikinci söylediği şarkı Türkiye sularında tutmazdı. Adamı çok şişirdiler.
Bu turda derken yani Zeynep ve diğer geçenler bir tur daha mı sms olmadan yarışacak.
Aynen şimdi 32 kişi kalacaklar.16'ya düştüklerinde smsler başlayacakmışBu turda derken yani Zeynep ve diğer geçenler bir tur daha mı sms olmadan yarışacak.
Acun reytinglere bakmıyor herhalde.Aynen şimdi 32 kişi kalacaklar.16'ya düştüklerinde smsler başlayacakmış
Ben de öğrenince şaşırdım.Bence bu turda sms olmalıydı.Haftaya daha da kötü isimler elerler bunlar(Zeynep gibi)Acun reytinglere bakmıyor herhalde.
Yok bizde her zaman çok izleniyordu. Ama bu sene azeri yarışmacılar çok olması ile sosyal medyada ilgi daha büyük.@Ahmad bu sene O Ses Azerbaycan'da çok izleniyor herhalde.
Geçen bir Azeri arkadaşım demişti.Bizim dizilerden sonra en çok izlenen program O Ses Türkiye demişti vay be.Aynen bu sene Azeri yarışmacı çok ama çoğunu ilk eşleşmede eledik.Ayrıca bir dahaki turda da seyirci olacakmışYok bizde her zaman çok izleniyordu. Ama bu sene azeri yarışmacılar çok olması ile sosyal medyada ilgi daha büyük.
Evet ama tek Elnur yeterli. Elnur kesin finala kadar gider bence.Geçen bir Azeri arkadaşım demişti.Bizim dizilerden sonra en çok izlenen program O Ses Türkiye demişti vay be.Aynen bu sene Azeri yarışmacı çok ama çoğunu ilk eşleşmede eledik.Ayrıca bir dahaki turda da seyirci olacakmış
Sesini pek beğenmedim ben.
Çok güzel sesi var, halk cevabı verdi zaten.Evet ama tek Elnur yeterli. Elnur kesin finala kadar gider bence.
Sesini pek beğenmedim ben.
Zaten bu şarkıyı seslendiren bir adım önde geliyor, yani izleyici sese göre değil biraz şarkıya göre oy kullandı. Halk dediğim de 150-200 kişilik stüdyo.Çok güzel sesi var, halk cevabı verdi zaten.
Şarkı her zaman önemli zaten.Zaten bu şarkıyı seslendiren bir adım önde geliyor, yani izleyici sese göre değil biraz şarkıya göre oy kullandı. Halk dediğim de 150-200 kişilik stüdyo.
İşte o bence rezillikti.Kız çok iyi bir performans sergiledi ve kazanamadı.Tek Semra okuduğu düelloya baktım, o da elendi.
Noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?