Ferat da anadolu rock havası var, ondan 2. sıraya oturdu belki deTıkla izle diyor ama hani olmuyor
Ferat'a en yakın ses Umut. Belki ikisi finale çıkar.
Ferat gelir birazdan. Şimdi kalabalık değil ev. iyice dinleyeyim
B and B ikizler
Ferat da anadolu rock havası var, ondan 2. sıraya oturdu belki deTıkla izle diyor ama hani olmuyor
B and B ikizler
Başlarda pek iyi değildi de sonradan toparladı bence fena değildi
Ben dedim ihtimal vermiyorum diye, Ferat şampiyon.Bartu elendi yazıklar olsun
Ben de şampiyon olur demedim zaten gönlümden geçen oydu sadeceBen dedim ihtimal vermiyorum diye, Ferat şampiyon.
Feratlar ve Utkuşlar giremez.Ben de şampiyon olur demedim zaten gönlümden geçen oydu sadeceBartu elenince ben de Ferat'a düştüm ikinci tercihim o
Sana da geçmiş olsun sen de favorini kaybettinNeyse Umut da iyiydi.
B and B ikizler
Ben dedim ihtimal vermiyorum diye, Ferat şampiyon.
İlk Umut'un ismi söylenseydi,ikincinin Ferat olacağını bildiği için önce o belli oldu, ikinci finalist için heyecan yaratıldı.Ben de şampiyon olur demedim zaten gönlümden geçen oydu sadeceBartu elenince ben de Ferat'a düştüm ikinci tercihim o
Umut da başarılı ama Ferat'ın olduğu yerde Umut kazanamaz bence, ihtimal vermiyorum.İlk Umut'un ismi söylenseydi,ikincinin Ferat olacağını bildiği için önce o belli oldu, ikinci finalist için heyecan yaratıldı.
Yalnız Ferat'ı zorlayacak tek isim Umut olarak görüyordum ve ikisi kaldı. Umut kazansa şaşırmam ama gönlüm Ferat'an yana.
Ferat kazanır artık, şampiyon kesinleşti diyebiliriz.Sana da geçmiş olsun sen de favorini kaybettin
İlk Umut'un ismi söylenseydi,ikincinin Ferat olacağını bildiği için önce o belli oldu, ikinci finalist için heyecan yaratıldı.
Yalnız Ferat'ı zorlayacak tek isim Umut olarak görüyordum ve ikisi kaldı. Umut kazansa şaşırmam ama gönlüm Ferat'an yana.
Umut da başarılı ama Ferat'ın olduğu yerde Umut kazanamaz bence, ihtimal vermiyorum.
Bu eleman Minnet Eylemem ile kazanmıştı yarışmayı, Umut son kozunu oynadıFerat kazanır artık, şampiyon kesinleşti diyebiliriz.
Herkes şuana kadar söylemiş oldukları bir parçayı seçmişler. Umut düellolarda söylemişti bu şarkıyı. Ferat'inki de katıldığında ilk söylediği şarkıydıBu eleman Minnet Eylemem ile kazanmıştı yarışmayı, Umut son kozunu oynadı
Umut bunu mu söylemiş ben yarışmadan koptum Gülce elenince.Bu eleman Minnet Eylemem ile kazanmıştı yarışmayı, Umut son kozunu oynadı
Evet biliyorum bu aşamada artık önceki şarkılarından seçiyorlar hep zaten yeni şarkı hazırlayacak fırsat mı veriyor Acun sankiHerkes şuana kadar söylemiş oldukları bir parçayı seçmişler. Umut düellolarda söylemişti bu şarkıyı. Ferat'inki de katıldığında ilk söylediği şarkıydı
Şuan Umut çıtayi düşürdü gibiBakalım Ferat hangi eseri seslendirecek
Gülce elenince devrelerin mi yandıUmut bunu mu söylemiş ben yarışmadan koptum Gülce elenince.
Şu şarkının O Ses'te okunmasından gına geldi.Bu eleman Minnet Eylemem ile kazanmıştı yarışmayı, Umut son kozunu oynadı
Aleyna babanın değerini bilmiyorlarŞu şarkının O Ses'te okunmasından gına geldi.Okusunlar bir O Sen Olsan Bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?