TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Şampiyon olamayacağını tahmin ediyordum da son 4'e kalmasını beklerdim. Anıl da fazla bile geldi zaten ne işi var bu çocuğun bir ses yarışmasının finalinde
Gülce hala elenmedi, Lütfiye gibi bir kadın daha şampiyon olsun inşallah.

Beyaz'ın ne işi var.
Acun çökünce Seda ve Beyaz'ın televizyonculuğuna, ekran enerjisine sarıldı. Müzik, şarkı iş yapmıyor artık.
Ben ona da karşıyım zaten
Ama adam şu anda 4 finalistin 3üne sahip, Seda'nın kaç yarışmacısı var

Gülce hala elenmedi, Lütfiye gibi bir kadın daha şampiyon olsun inşallah.
O bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını
Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olur

1 ve 6 ya yerleştirdiğin elendi

Geçmiş olsun sana ama Anıl'ın elenmesine sevindim. Günce hariç diğerlerinin tarzları birbirine yakın.
Misafirlerim vardı ama açıktı TV. Sadece Ferat ve elenme kısımlarına yetiştim. Şuan izliyorum

Oo Vartoli ile Saadet'in şarkısı

O bir kere olur hiç sanmıyorum şampiyon olacağını
Lütfiye geçen sene baya ön plana çıkıyordu, Gülce öyle değil. Şampiyon olması baya düşük ihtimal bence çok sürpriz olur
Kim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben
Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor bana

İşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikincide batırıyorlar

Kim öne çıkıyor hepsi aynı bence, parlayan biri göremiyorum ben
Gülce ve Ferat çıkacak gibi geliyor bana
Ferat 1. olur bence
Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi
Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa ki

İşte bizim millet iki doğru seçim yapamıyor, bir doğru iş yapınca ikinci de batırıyorlar
bu 4lüde kim kazansa haketmistir diyeceğim. Hepsinin tarzı benzer ama tabi Ferat'ın ses tonu bana özel geliyor ama bu gece sesler bana çok iyi gelmiyor. Ses sistemlerindemi problem var anlamadım

Beyaz'ın Vtr verselerde az gülsek
çok eğlenceli sahneleri vardı

Ferat 1. olur bence
Şu ikili grup da halkın tutacağı bir tarz gibi
Seninki arabeske bağladı yalnız şimdi sen Şebo ile sevmiştin oysa ki
Ben de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan.

Ben ikiliyi istemem, ses olarak çok iyi değiller bence uyumlular sadece. Zaten kardeş mi ikiz mi onlar ne?
Onun dışında da sıralamam kalanlar arasında aynı 1-Ferat 2-Gülce 3-Umut 4-B and B

Ses konusunda da orkestra çok ön plana çıkıyor, yarışmacıların sesleri pek iyi gelmiyor.

Ben de Şebnem Ferah söylüyor diye ısınmıştım. Geçen senelerde de Tamay vardı o tam benim tarzımdı ama elenmişti finale çıkamadan.
Ahmet Kaya hariç hep aynı kişilerin şarkılarını söylemek yaramıyor pek o yüzden iyidir değişiklik yapması

Tıkla izle diyor ama hani olmuyor

Ferat'a en yakın ses Umut. Belki ikisi finale çıkar.
Ferat gelir birazdan. Şimdi kalabalık değil ev. iyice dinleyeyim

B and B ikizler