Lütfiye
Yener Ümit çıktı Gökhan şampiyonLütfiye reyiz yine geçti turu helal be
Gökhan'ın ve Gökhan şampiyon oldu jüri olarak
Şimdi
sıra Lütfiye reyizdeYener Ümit çıktı Gökhan şampiyon
Yener Ümit çıktı Gökhan şampiyon
3. kezBöylelikle Gökhan reyizin şampiyonluğu kesinleşmiş oldu
Geçen seneki şampiyon da bu tarz söylüyordu ve bunlardan çok daha iyiydi bence3. kez
Hakeden kazansın. İlk kez bir kadın alsın istiyorum yoksa diğerleride iyi
Benim beğendiğim bir kadın yarışması vardı da o Lütfiye mi dedim değilmiş.Gökhan'ın ve Gökhan şampiyon oldu jüri olarak
Şimdi
sıra Lütfiye reyizde
Lütfiye reyiz en iyisi3. kez
Hakeden kazansın. İlk kez bir kadın alsın istiyorum yoksa diğerleride iyi
Onu ben bilmiyorum ama Lütfiye reyiz çok iyi onu tut bence şu anBenim beğendiğim bir kadın yarışması vardı da o Lütfiye mi dedim değilmiş.O Yıldız Tilbe'nin takımındaydı zaten, o da çok başarılıydı.
Baktım da kendine has çok iyi bir sesi var, beğendim. Yener Bulut & Ümit Durak da harika söylüyor, kararsız kaldım favorim konusunda.Lütfiye reyiz en iyisi
Onu ben bilmiyorum ama Lütfiye reyiz çok iyi onu tut bence şu an
Burda herkes Lütfiyeci sen de bize katıl benceBaktım da kendine has çok iyi bir sesi var, beğendim. Yener Bulut & Ümit Durak da harika söylüyor, kararsız kaldım favorim konusunda.
Lütfiye kazanır zaten, malum ilk kadın yarışmacı kazanacak. Bununla ses yapıp oy toplar ve birinci olur.Burda herkes Lütfiyeci sen de bize katıl bence
Ben de öyle düşünüyorum umarım öyle olurLütfiye kazanır zaten, malum ilk kadın yarışmacı kazanacak. Bununla ses yapıp oy toplar ve birinci olur.
Ama bir ihtimal yarışmayı YENERBen de öyle düşünüyorum umarım öyle olur
Yalnız güzel söyledilerGeçen seneki şampiyon da bu tarz söylüyordu ve bunlardan çok daha iyiydi benceLütfiye kazanmalı. Derken geliyor Dodan
Sen dün daha Lütfiye'yi dinlemeden Lütfiye'ci oldunLütfiye reyiz en iyisi
Onu ben bilmiyorum ama Lütfiye reyiz çok iyi onu tut bence şu an
Yener yarışmayı Yener deseydin daha iyi olurdu
Dinlemeden oldum ama şu an dinliyorum ve muhteşem söylüyor harikulade resmenYalnız güzel söylediler
Sen dün daha Lütfiye'yi dinlemeden Lütfiye'ci oldun
Off Lütfiye tam şarkıyı seçmiş
Zorlama işte olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?