TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

İyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu sene

O zaman şampiyon olur mu diyelim yani
Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finalde
Matematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama

Araf'ı söyleyen arkadaş bu nasıl cesarettir kardeşim.
Bu adam nasıl Yarı Finale gelmiş. Müzikten bağımsız söyledi şarkıyı.

Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finalde
Matematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama
Hayatını anlatan bir reyiz varmış galiba o şampiyon olur bence malum hayat önemli
ama ben de Lütfiye'yi destekliyorum

Ben ilk sezon hariç hepsini izledim.
En güzeli süphesiz Türkiye ve Yunanistandı.
Bu sezon takip edermiyim bilmiyorum ama sonlarda yine olurum
Bence eski survivorlar iyi değil ya, parkurlar falan çok basit bir de eleme sistemi iyi değildi

olur. Ben canlı olduğunu bilmiyordum yoksa en başta açardım
Ben de bu kadar takip eden olduğunu bilmiyordum, bilsem konuyu daha önce hortlatırdım
Tamam şunun sonucunu da alalım atayım

Hiç belli olmuyor. Insanlar duygusal davranırsa Oğulcan finale çıkabilir
Ama o da sempatik böyle Türkçe de konuşuyor falan ya ondan geçer gibi geliyor bana ama belli olmaz tabi dediğin gibi

Ben de bu kadar takip eden olduğunu bilmiyordum, bilsem konuyu daha önce hortlatırdım
Tamam şunun sonucunu da alalım atayım
Son 2 sene koptum. Eskiden hepsine bakardım.
Bu sene reklamlardan izleyebildiim. Arada youtubeden bakardım yada bölümlerin son 2-3 performansına bakabiliyordum diziler ozamana kadar bittiği için.

Senkronize söyleyemiyorlar şarkıyı. Doğru dürüst zaman bırakmadı galiba Acunmedya adamlara.
Biraderler söyledi. Bir kötü performans daha dinledik. Bu nasıl bir Yarı Final.
Rezalet.
Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.

Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.
Jüriler yarışmacılarıyla şarkı falan söylerdiler. Gökhan her sene farklı şarkılardan performanslar hazırlıyordu. Onlar da yok galiba.