- Reaksiyon puanı
- 31,777
- Puanı
- 1,059
Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finaldeİyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu sene
O zaman şampiyon olur mu diyelim yani
Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finaldeİyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu sene
yok olmasın sampiyon.İyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu sene
diğer kadınları görmedim. Öğrenince belirlerim favorimiSon kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finaldeMatematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama
Hayatını anlatan bir reyiz varmış galiba o şampiyon olur bence malum hayat önemliSon kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finaldeMatematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama
Bence eski survivorlar iyi değil ya, parkurlar falan çok basit bir de eleme sistemi iyi değildiBen ilk sezon hariç hepsini izledim.
En güzeli süphesiz Türkiye ve Yunanistandı.
Bu sezon takip edermiyim bilmiyorum ama sonlarda yine olurum
Sesi nasıl bilmiyorum ama hayatını anlattıysa şampiyon olabiliryok olmasın sampiyon.
Bukadarı yeterli ona.
Mümkünse türkçe şarkılar söyleyen olsun
Bunlarda iyilerBence eski survivorlar iyi değil ya, parkurlar falan çok basit bir de eleme sistemi iyi değildi
Atayım istiyorsan onların performanslarını burayadiğer kadınları görmedim. Öğrenince belirlerim favorimi
Sesi nasıl bilmiyorum ama hayatını anlattıysa şampiyon olabilir
Buradan Oğulcan elenir herhalde @S.G.A.T. ın söylediği herifBunlarda iyiler
Bakalım finale çıkacaklarmı
olur. Ben canlı olduğunu bilmiyordum yoksa en başta açardımAtayım istiyorsan onların performanslarını buraya
Ben de bu kadar takip eden olduğunu bilmiyordum, bilsem konuyu daha önce hortlatırdımolur. Ben canlı olduğunu bilmiyordum yoksa en başta açardım
Hiç belli olmuyor. Insanlar duygusal davranırsa Oğulcan finale çıkabilir
Kimin takımında bu reyizYok insanlar unutmuştur bile.
Benjamin siyahi biri ve kıpır kıpır sahnede
Senkronize söyleyemiyorlar şarkıyı. Doğru dürüst zaman bırakmadı galiba Acunmedya adamlara.
Ama o da sempatik böyle Türkçe de konuşuyor falan ya ondan geçer gibi geliyor bana ama belli olmaz tabi dediğin gibiHiç belli olmuyor. Insanlar duygusal davranırsa Oğulcan finale çıkabilir
Son 2 sene koptum. Eskiden hepsine bakardım.Ben de bu kadar takip eden olduğunu bilmiyordum, bilsem konuyu daha önce hortlatırdımTamam şunun sonucunu da alalım atayım
Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.Senkronize söyleyemiyorlar şarkıyı. Doğru dürüst zaman bırakmadı galiba Acunmedya adamlara.
Biraderler söyledi. Bir kötü performans daha dinledik. Bu nasıl bir Yarı Final.Rezalet.
Jüriler yarışmacılarıyla şarkı falan söylerdiler. Gökhan her sene farklı şarkılardan performanslar hazırlıyordu. Onlar da yok galiba.Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?