ocakta.Ne ara başlacak o? Yeniden başlayacağı açıklanmıştı?
ocakta.Ne ara başlacak o? Yeniden başlayacağı açıklanmıştı?
hem şarkı seçimi yanlış hem de performansı düşüktü (önceden tanımıyorum)
Akademi Türkiye de Barış Akarsu ddışında favoriydi.Özgür de ordan meşhur olduhem şarkı seçimi yanlış hem de performansı düşüktü (önceden tanımıyorum)
O kim hatirlamadim
İzledim de akılda kalıcı bir şey yapmamış demekHiç izlemediniz mi Akademi Türkiye
Nasıl ya yarışmanın favorileri arasındaydıİzledim de akılda kalıcı bir şey yapmamış demek
Çok kötü söylüyormuş iki yarışmada da elenmesi doğruymuş. sadece hatirladigim abartı doğu şivesiyle söyleyen biri vardı. Dün izlerken de o aklıma geldi eğer oysa yine o abartı siveyi kullandı ve yerinde saydığını gösterdiNasıl ya yarışmanın favorileri arasındaydı
Favorimdi benimÇok kötü söylüyormuş iki yarışmada da elenmesi doğruymuş. sadece hatirladigim abartı doğu şivesiyle söyleyen biri vardı. Dün izlerken de o aklıma geldi eğer oysa yine o abartı siveyi kullandı ve yerinde saydığını gösterdi
O yarışmadan herşey çıktı ama şarkıcı biraz barış akarsu çıktı hepsi oyuncu oldu güzel kızlar yakışıklı erkekleri toplamislardiFavorimdi benim
Bu adamda tutuldu ama herkes Mücahit kaya nerde diyordu dün onlara kendimi göstermek istiyorum dedi gösteremedi))))O yarışmadan herşey çıktı ama şarkıcı biraz barış akarsu çıktı hepsi oyuncu oldu güzel kızlar yakışıklı erkekleri toplamislardi
Sesi kuvetliydi ama çok kötü söyledi O kadar sene geçmiş şarkı söylemeyi öğrenememiş ilginç. Eğer Turku barlarda falan çıkıyorsa oralarda ne kadar bagirsan iyi sarkicisin oluyorsun pes ten şarkı söylemek orada imkansız ve doğal olarak şarkıyı öldürüyorlar alışkanlığının kurbanı olduBu adamda tutuldu ama herkes Mücahit kaya nerde diyordu dün onlara kendimi göstermek istiyorum dedi gösteremedi))))
Ama neden meşhur olamadı ilginç)))Sesi kuvetliydi ama çok kötü söyledi O kadar sene geçmiş şarkı söylemeyi öğrenememiş ilginç. Eğer Turku barlarda falan çıkıyorsa oralarda ne kadar bagirsan iyi sarkicisin oluyorsun pes ten şarkı söylemek orada imkansız ve doğal olarak şarkıyı öldürüyorlar alışkanlığının kurbanı oldu
Kötü söylüyor ondan olabilir mi)))Ama neden meşhur olamadı ilginç)))
Kötü söyleseydi millet Mücahit nerde der miydi))))Kötü söylüyor ondan olabilir mi)))
Akademiden yanlışlıkla elendi de 4 jüri üstesinden biri döneydi bari))))Kötü söyleseydi millet Mücahit nerde der miydi))))
Şarkı kötüydü)))Akademiden yanlışlıkla elendi de 4 jüri üstesinden biri döneydi bari))))
O kadar sene geçmiş düzgün şarkı secemiyiyor yaniŞarkı kötüydü)))