Aaa iyice kafayı yediler ayoll @MasacRE- ne diyecek bakalımBu olmaz ya pek mantıklı değil 18 yaşındaki çocuk kime jürilik yapacak![]()
Bunu da savunmaz herhalde
Bu olmaz ya pek mantıklı değil 18 yaşındaki çocuk kime jürilik yapacak![]()
O Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olması
O Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olmasıBöyle de objektif bir insanım
![]()
Aaa gözlerimi yaşalttı bunun kutlama konusuna oyma bıçağı hediye etmiştim biraz yontulmuş sanırımBunu da savunmaz herhalde![]()
![]()
Bir zahmet bunu da kabul et yaniO Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olmasıBöyle de objektif bir insanım
![]()
Ne güzel böyle bir haberi görmen.Gerçi ben de istemiyorum jüri olmasını yaşı kaç, başı kaç
![]()
Bir zahmet bunu da kabul et yani![]()
Aaa bu haber kimsenin dikkatini çekmemiş ayoll yanı Oses e juri denilince kimsenin aklına bu velet gelmezdi sanırım bir de haberde Acun ikna ediyor diyor eğer Tilki Kız kendisi yalvarmıyorsa Acuna ben bu ecünnü savasında yenilgiyi kabul eder pes ederimO Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olmasıBöyle de objektif bir insanım
![]()
Aleyna o kadar vasıfsız bir kız değildir.Aaa bu haber kimsenin dikkatini çekmemiş ayoll yanı Oses e juri denilince kimsenin aklına bu velet gelmezdi sanırım bir de haberde Acun ikna ediyor diyor eğer Tilki Kız kendisi yalvarmıyorsa Acuna ben bu ecünnü savasında yenilgiyi kabul eder pes ederim![]()
![]()
![]()
Oooo bu laf çok hafif kalıyor bu kıza oyüzden değildir kısmına katılıyorum daha yukarısıAleyna o kadar vasıfsız bir kız değildir.![]()