O Ses Türkiye Jürisine 2 Genç Star mı Dahil Oluyor?

@Çiğdem- haberi görmedin mi? :A

Edis kendi şarkılarını yazıyor hic değilse de Aleyna olmaz. Gülşen yakışırdı...

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olması :A Böyle de objektif bir insanım :A
Bunu da savunmaz herhalde :A :A
Aaa gözlerimi yaşalttı bunun kutlama konusuna oyma bıçağı hediye etmiştim biraz yontulmuş sanırım :A :A :A

30 Küsür adam yarışmacı oluyor bu velet ona şimdi ismiyle hitap eder akıl verir ben yarışmacı olsam giderim ordan :F

Ne güzel böyle bir haberi görmen. :Z Gerçi ben de istemiyorum jüri olmasını yaşı kaç, başı kaç :A
Bir zahmet bunu da kabul et yani :A
O Ses Çocuklar'a jüri olur olursa diyorum ben, tamam Aleyna starımız bebeğimiz her şeyimiz ama daha henüz 18 yaşında, hoş durmaz şimdi O Ses'de jüri olması :A Böyle de objektif bir insanım :A
Aaa bu haber kimsenin dikkatini çekmemiş ayoll yanı Oses e juri denilince kimsenin aklına bu velet gelmezdi sanırım bir de haberde Acun ikna ediyor diyor eğer Tilki Kız kendisi yalvarmıyorsa Acuna ben bu ecünnü savasında yenilgiyi kabul eder pes ederim :A :A :A

Aaa bu haber kimsenin dikkatini çekmemiş ayoll yanı Oses e juri denilince kimsenin aklına bu velet gelmezdi sanırım bir de haberde Acun ikna ediyor diyor eğer Tilki Kız kendisi yalvarmıyorsa Acuna ben bu ecünnü savasında yenilgiyi kabul eder pes ederim :A :A :A
Aleyna o kadar vasıfsız bir kız değildir. :A