O Sahnede Reytingler Tavan Yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni,Türkiye'nin en fazla izlenen efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekrana gelen 215.bölümüyle yine reytingleri sildi süpürdü.
Dizi özetiyle beraber ilk 2 yi kapatırken final sahnesi izleyenleri şok etti.

Polat Alemdar Cahit'e kendini gösterecekken hiç umulmadık bir an yaşandı ve Cahit istemeyerek abisi Polat'ı vurdu.
Bu dakikalarda dizinin reytingler 18 e dayandı milyonlar ekrana kilitlendi.

İşte O Anlar;

Bu sahnede tam olarak ne olduğunu diğer bölümde öğreneceğiz.Çelik yelek ve hayal olması ihtimaller arasında yer alıyor.

oha ya niye baktım habere şuan ınternetten ızlıyorum :DD: dehşet diziii :D
pusatın cezaevindeki adamı dovdugu yerdeym ::D

çelik yelek var diyenler kanı görmüyormu
ayrıca polatın ellerini açıp cahit demesi çok komik olmuş o hali gerçekten hayalet gibi çıkmış oan :F zaten hayalet gibi ansızın herkesin karşısına çıkıp duruyordu birisinin sıkıcağı belliydi
eninde sonunda korkupta :F

ayrıca polatın ellerini açıp cahit demesi çok komik olmuş o hali gerçekten hayalet gibi çıkmış oan :F zaten hayalet gibi ansızın herkesin karşısına çıkıp duruyordu birisinin sıkıcağı belliydi
Bi alicengiz oyunu var gene:)

Polat ölürse bi daha izlemem diyenler :)))

ben haftalar önce bu sahnenin aynısını söylemiştim cahit polatı görünce sıksa yada ele geçirse öyle bitse final sahnesi diye sanırım sende tepki göstermiştin bana bak aynısı oldu işte :kiki::kiki:
Dün @takas'a bende yazdım Cahit'den Abdulhey gibi tepki bekliyorum diye!ama senin tahminin biraz zorlama geldi bana Haftaya herşey hayal çıkar görürsün.:)

Polat ölürse bi daha izlemem diyenler :)))

Dün @takas'a bende yazdım Cahit'den Abdulhey gibi tepki bekliyorum diye!ama senin tahminin biraz zorlama geldi bana Haftaya herşey hayal çıkar görürsün.:)
sonucta ben cahitin vurucağını tahmin ettim kaç hafta önceden hemde :D hayal çıkıcağını sanmıyorum polatı görmedi çünkü arkasını döner dönmez vurdu yanı polatı vurduktan sonra gördü büyük ihtimalle ama çok korkunc birşey düşünsene sen gömdüğün kişiyi günlük yaşantında ansızın karşında buluyorsun oklavayı indirirdim kafasına :kiki::kiki:

sonucta ben cahitin vurucağını tahmin ettim kaç hafta önceden hemde :D hayal çıkıcağını sanmıyorum polatı görmedi çünkü arkasını döner dönmez vurdu yanı polatı vurduktan sonra gördü büyük ihtimalle ama çok korkunc birşey düşünsene sen gömdüğün kişiyi günlük yaşantında ansızın karşında buluyorsun oklavayı indirirdim kafasına :kiki::kiki:
Cahit Reyiz hayaller diyarından sıyrılamadı yakında külkedisi falan da olur başımıza.:)

boyadır o boya kan değildir :))

Tamamda millet Cahit le Polat bulusip sarilacak diye izledi. Polat'in yine vurulacagini bilselerdi 10 Reytingi gecemezdi 😉

Cahit titrek manda gibiydi