O Hayat Benim'de İkinci Bir Ayrılık!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,723
Puanı
1,061
FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Sinan Albayrak gibi isimlerin paylaştığı dizi O Hayat Benim'de ikinci bir ayrılık haberi daha geldi.

Dizide Nuran karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun attığı tweet diziden ayrılacağını kesinleştirdi.

yesim ceren bozoglu @yesimcbozoglu · 2 sa.2 saat önce
#OHayatBenim de Nuran gider,kavga biter.Kanımı canımı verdim,sizde gördünüz,izlediniz,ne çok sevdiniz,ne güzel söylediniz.Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Şaka mı bu ?
Bu dizide Nuran ve efsun başrol olmamasina rağmen senaryo onların üzerine kurulu
Dizi çok kan kaybeder söyleyeyim !
Yeni sezonda sırtını bahara yaslayacaklarsa işleri var ))))
@destere @yatutarsa @sokak sanati

Son düzenleme:
Şaka gibi kız Nuran nasıl gider? Efsunla hain sinsirella planları kim yapcak sonra?

Valla kendisi yazmış ayrılık mesajı bakalım neler olacak
sanki bende izliyor muşum gibi
Normalde dizi izlemem biliyorsun ama izlediğim sayılı dizilerden birisi giderse izlemem sinir oldum şimdi Nuran Sultan esnaf lokantasıda açmıştı yazık oldu

Normalde dizi izlemem biliyorsun ama izlediğim sayılı dizilerden birisi giderse izlemem sinir oldum şimdi Nuran Sultan esnaf lokantasıda açmıştı yazık oldu
Aynen inşallah çıkmaz reytingler düşer yoksa ben ara ara denk geliyordum diziyi sırtlayan isim yani.

Eğer doğruysa dizi çöker, dizinin bel kemiğiydi Nuran Sultan

Yok artik! Nuran gitse dizide bitsin.Zaten 3 sezon devam etmesi cok buyuk hata.Reytingleride o kadar sahane degil 3 sezon devam etmesi icin

Yok artık Nuran olmadan kim mezar kazacak? 😱

@yatutarsa dizine gözüm değdi.
)))

Nuran mi gidiyor 😱 Dizi fena sapitir. Bitirin daha iyi yanı.