O Hayat Benim'de İkinci Bir Ayrılık!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,723
Puanı
1,061
FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Sinan Albayrak gibi isimlerin paylaştığı dizi O Hayat Benim'de ikinci bir ayrılık haberi daha geldi.

Dizide Nuran karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun attığı tweet diziden ayrılacağını kesinleştirdi.

yesim ceren bozoglu @yesimcbozoglu · 2 sa.2 saat önce
#OHayatBenim de Nuran gider,kavga biter.Kanımı canımı verdim,sizde gördünüz,izlediniz,ne çok sevdiniz,ne güzel söylediniz.Allah razı olsun.

nrn.jpg

Son düzenleme:
Şaka mı bu ?
Bu dizide Nuran ve efsun başrol olmamasina rağmen senaryo onların üzerine kurulu
Dizi çok kan kaybeder söyleyeyim !
Yeni sezonda sırtını bahara yaslayacaklarsa işleri var ))))
@destere @yatutarsa @sokak sanati

Son düzenleme:
Şaka gibi kız Nuran nasıl gider? Efsunla hain sinsirella planları kim yapcak sonra?

Valla kendisi yazmış ayrılık mesajı bakalım neler olacak :A sanki bende izliyor muşum gibi :D
Normalde dizi izlemem biliyorsun ama izlediğim sayılı dizilerden birisi giderse izlemem sinir oldum şimdi Nuran Sultan esnaf lokantasıda açmıştı yazık oldu :(

Normalde dizi izlemem biliyorsun ama izlediğim sayılı dizilerden birisi giderse izlemem sinir oldum şimdi Nuran Sultan esnaf lokantasıda açmıştı yazık oldu :(
Aynen inşallah çıkmaz reytingler düşer yoksa ben ara ara denk geliyordum diziyi sırtlayan isim yani.

Yok artik! Nuran gitse dizide bitsin.Zaten 3 sezon devam etmesi cok buyuk hata.Reytingleride o kadar sahane degil 3 sezon devam etmesi icin