O Hayat Benim Ekibi Kelime Oyunu'nda

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
10004252_764044873657198_1268079308_n.jpg

FOX Tv'nin en sevilen dizilerinden "O Hayat Benim" ekibi Kelime Oyunu'na katılıyor.

Ali İhsan Varoğlu'nun sunumuyla yıllardır ekranlarda yer alan sevilen yarışma programının bu haftaki konukları "O Hayat Benim" ekibinin oyuncuları.

Programa, dizinin Fulya'sı Didem İnselel, bu sezon Hasret karakteriyle dahil olan İclal Aydın, Ateş karakterine hayat veren Keremcem ve dizinin Beyza'sı Görkem Gönülşen konuk oluyor.

"O Hayat Benim" ekipli Kelime Oyunu, 22 Eylül Pazartesi 23:15'te FOX Tv'de!
thumbnail_1411238610.jpg

@Harunnn60

Son düzenleme:
Fox Tv yaptığı her programa dizilerindeki oyuncuları çıkarıp reklam yapıcak illa çok itici oluyor.

Ben beşlinin Ezgi Asaroğlu-Keremcem-Ceren Moray-İclal Aydın-Yeşim Ceren Bozoğlu olmasını tercih ederdim. Didem İnselel de fena olmamış, ama Beyza kim onu tanımıyorum. Gerçek bir adı yok mu kadının acaba? :)

Neyse. Gerçekten de FOX her dizisini her programında tanıtıyor. Ali Biçim Show, Kelime Oyunu, arada Yeni Bir Gün... Gerçekten de çok yersiz oluyor. Tamam yükseliştesin, anladık. Ama göze sokmaya da gerek yok bence de...

Ama illa ki devam edilecekse Demet Evgar ve Emre Karayel'i de beklerim... :)

Bence bu tür daha iyi gibi . Dizilerdeki oyuncuların çıkması daha zevkli hale getiriyo

Bence bu tür daha iyi gibi . Dizilerdeki oyuncuların çıkması daha zevkli hale getiriyo
Ama sonuçta bu yarışmalar halkın yarışıp kazanması için yapılıyor. Bence de olsun, ama her hafta değil. Önemli ve özel günlerde olabilir mesela.
Zaten programın kendisi ilgi çekmeye yeter, daha fazla reyting için böyle şeyler yapmaya çok da gerek yok açıkçası... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy