sempatiklik ve efsun ?Efsun reise niye böyle saydırgansın.ss Kız çok sempatik.![]()
gargamel in annesi daha sempatik
taş evle ilgili yorum yapmadım zatengünaydın geçen sezondan beri var hasretle mehmet emirin aşk yuvası orası behlülle bihter out oldu![]()
sempatiklik ve efsun ?Efsun reise niye böyle saydırgansın.ss Kız çok sempatik.![]()
taş evle ilgili yorum yapmadım zatengünaydın geçen sezondan beri var hasretle mehmet emirin aşk yuvası orası behlülle bihter out oldu![]()
O evi kullanmayan dizi kaldı mı?
ay ne var bunda kaderimin yazıldığı gün-tatlı küçük yalancılar falan da böyle tt oluyorduDiziyi parayla TT yapmışlar.@sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx Ben de diyorum TT listesinde bu dizinin ne işi var. .ss
Amaç? Reytingleri düşük olsa neyse tweet başarısı yapmak isterler anlarım da bu çok anlamsız olmuş.ay ne var bunda kaderimin yazıldığı gün-tatlı küçük yalancılar falan da böyle tt oluyordu![]()
ne bileyim la o setten herhangi biri yaptırmış olabilir hepsi manyakAmaç? Reytingleri düşük olsa neyse tweet başarısı yapmak isterler anlarım da bu çok anlamsız olmuş.![]()
İlginç.Diziyi parayla TT yapmışlar.@sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx Ben de diyorum TT listesinde bu dizinin ne işi var. .ss
ahaha şmdi baktım da taklit yapanlaraİlginç.Bu dizinin sosyal medyası güçlüydü. Daha geçen böyle bir şey hazırlamışlardı.
ne bileyim la o setten herhangi biri yaptırmış olabilir hepsi manyak![]()
Yok ya bu dizinin Twitter fan şeysi güçlü değil mesela Güneşin Kızları falan bir sürü fan hesabı var yani O Hayat Benim'in normal koşullarda TT olacak kadar gücü yok sosyal medyada.İlginç.Bu dizinin sosyal medyası güçlüydü. Daha geçen böyle bir şey hazırlamışlardı.
@Çiğdem- i annesi bile satmış koş @Harunnn60Aslında haklısın senaryo da olsa mezar kazıp göme göme hepsi akıl sağlığını kaybetmişlerdir.
Yok ya bu dizinin Twitter fan şeysi güçlü değil mesela Güneşin Kızları falan bir sürü fan hesabı var yani O Hayat Benim'in normal koşullarda TT olacak kadar gücü yok sosyal medyada.![]()
2.sezonu iyiydi ya valla baya konuşuluyordu o zamanlar bende izliyordum.Aslında haklısın senaryo da olsa mezar kazıp göme göme hepsi akıl sağlığını kaybetmişlerdir.
Yok ya bu dizinin Twitter fan şeysi güçlü değil mesela Güneşin Kızları falan bir sürü fan hesabı var yani O Hayat Benim'in normal koşullarda TT olacak kadar gücü yok sosyal medyada.![]()
Çiğdem hazır sesimi koyarım diyordun sende annenle böyle bir şey yapsana?
annem dakıkasına kovar beni vlla bu sefer kocaya gönderirÇiğdem hazır sesimi koyarım diyordun sende annenle böyle bir şey yapsana?![]()
Çiğdem hazır sesimi koyarım diyordun sende annenle böyle bir şey yapsana?![]()
ayol çiğdem öyle bişi yapsa anında diziye alırlar efsunun kayıp ikizi diyeannem dakıkasına kovar beni vlla bu sefer kocaya gönderir![]()
Senin annende çok fena valla.annem dakıkasına kovar beni vlla bu sefer kocaya gönderir![]()
sempatiklik ve efsun ?
gargamel in annesi daha sempatik
taş evle ilgili yorum yapmadım zatensadece içimden geçen temennilerimi dile getirdim taş evin tüm taşları efsunun kafasında patlasın
![]()
Aslında haklısın senaryo da olsa mezar kazıp göme göme hepsi akıl sağlığını kaybetmişlerdir.
2.sezonu iyiydi ya valla baya konuşuluyordu o zamanlar bende izliyordum.Dizi ilk sezon pasifti gerçekten ama 2.sezon baya açıldı. Tabi ayrılmalar olunca eski oranlarına döndü.
![]()
diziyi bıtaktım ama şu sahnenin hatrına bir bölümü izliyimsonunda bahar açmış gözünü
neyse bence @vadikızı da çiğdem çikinellasına böyle yapacak duracak duracak pat diye tokatı indirecek
@cookies @sokak sanati
Bu adam dudağına ruj mu sürüyor acaba?diziyi bıtaktım ama şu sahnenin hatrına bir bölümü izliyimsonunda bahar açmış gözünü
neyse bence @vadikızı da çiğdem çikinellasına böyle yapacak duracak duracak pat diye tokatı indirecek
@cookies @sokak sanati