şu bahar gerçekleri öğrensin çok istiyorum? vallahi iki cadaloz arasında kalmış biri ablası olacak efsun diğeri annesi olacak kakalak ?
biraz aklını kullanmasına izin verse senaristler intikamını alsa bahar çok mutlu olacağım ..
şu bahar gerçekleri öğrensin çok istiyorum? vallahi iki cadaloz arasında kalmış biri ablası olacak efsun diğeri annesi olacak kakalak ?
En azından Efsun'un ihanetini öğrenmesi iyi oldu.Çünkü çok saf olması pek inandırıcı değildi.Diğer gerçekleri de zamanla öğrenir.şu bahar gerçekleri öğrensin çok istiyorum? vallahi iki cadaloz arasında kalmış biri ablası olacak efsun diğeri annesi olacak kakalak ?
biraz aklını kullanmasına izin verse senaristler intikamını alsa bahar çok mutlu olacağım ..
onu öğrenmesi çok iyi oldu ama ben asıl gerçek babasını öğrenmesinden yanayım birazda tavır koymayı becermeli çok iyiliksever dolaşıyorEn azından Efsun'un ihanetini öğrenmesi iyi oldu.Çünkü çok saf olması pek inandırıcı değildi.Diğer gerçekleri de zamanla öğrenir.![]()
Babasını öğrenirse dizinin en önemli konusu biter o yüzden biraz daha uzatırlar o konuyu.onu öğrenmesi çok iyi oldu ama ben asıl gerçek babasını öğrenmesinden yanayım birazda tavır koymayı becermeli çok iyiliksever dolaşıyor![]()
bitmez bence babasını öğrendikten sonra kızın başa geçişi patrona dönüşünü düşmanlarından intikam alışını izlerdik ama bizde genelde tek konuya takılıp kalır senaristler çeşitleme yok ..Babasını öğrenirse dizinin en önemli konusu biter o yüzden biraz daha uzatırlar o konuyu.![]()
ne zamandır yoktun nerelerdeydin ?Babasını öğrenirse dizinin en önemli konusu biter o yüzden biraz daha uzatırlar o konuyu.![]()
Dersler çok yoğundu o yüzden foruma pek giremiyordum.dizi güzelde pazar olmasa iyi olacak aslında survivor araya giriyor
ne zamandır yoktun nerelerdeydin ?![]()
etkinliğini kaybettin sanki , dön aramızaDersler çok yoğundu o yüzden foruma pek giremiyordum.![]()
Evet doğru.etkinliğini kaybettin sanki , dön aramıza![]()
Bu dizinin kitlesi kadın ağırlıklı sanmıyorum çok etkileneceğini ama belli de olmaz belki kocaları eşlerini döverGüzel olacak bu bölüm ama sezon finali 2 hafta sonra bayağı geç maçlardan etkilenir gibi..
Çok aile yıkılacak bu kupa yüzünden.Bu dizinin kitlesi kadın ağırlıklı sanmıyorum çok etkileneceğini ama belli de olmaz belki kocaları eşlerini döver![]()
Yalçın Abi'ye çıkarlar sen 3 milyar yediyüz 50 milyon sen milyarÇok aile yıkılacak bu kupa yüzünden.![]()