NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu bahar gerçekleri öğrensin çok istiyorum? vallahi iki cadaloz arasında kalmış biri ablası olacak efsun diğeri annesi olacak kakalak ?
biraz aklını kullanmasına izin verse senaristler intikamını alsa bahar çok mutlu olacağım ..

şu bahar gerçekleri öğrensin çok istiyorum? vallahi iki cadaloz arasında kalmış biri ablası olacak efsun diğeri annesi olacak kakalak ?
biraz aklını kullanmasına izin verse senaristler intikamını alsa bahar çok mutlu olacağım ..
En azından Efsun'un ihanetini öğrenmesi iyi oldu.Çünkü çok saf olması pek inandırıcı değildi.Diğer gerçekleri de zamanla öğrenir. :)

En azından Efsun'un ihanetini öğrenmesi iyi oldu.Çünkü çok saf olması pek inandırıcı değildi.Diğer gerçekleri de zamanla öğrenir. :)
onu öğrenmesi çok iyi oldu ama ben asıl gerçek babasını öğrenmesinden yanayım birazda tavır koymayı becermeli çok iyiliksever dolaşıyor :)

Babasını öğrenirse dizinin en önemli konusu biter o yüzden biraz daha uzatırlar o konuyu. :)
bitmez bence babasını öğrendikten sonra kızın başa geçişi patrona dönüşünü düşmanlarından intikam alışını izlerdik ama bizde genelde tek konuya takılıp kalır senaristler çeşitleme yok ..