Iyy benim dizime klişe deyip izlediği diziye bak. Birbirlerini mi ittiler?
Asla Vazgeçmem'i izle daha orijinal entrikalar dönüyor geçen hafta Nur ile İclal kaçırıldı bir depoya kapatıldı Pretty Little Liars'ın bir bölümü vardı ya aynı onun gibiydi.
çok orjinalmişIyy benim dizime klişe deyip izlediği diziye bak. Birbirlerini mi ittiler?
Asla Vazgeçmem'i izle daha orijinal entrikalar dönüyor geçen hafta Nur ile İclal kaçırıldı bir depoya kapatıldı Pretty Little Liars'ın bir bölümü vardı ya aynı onun gibiydi.Bakalım Yiğit kimi seçecek.
Canım o orjinal değil "orijinal". Önce yazılışını öğrenelim sonra cümle içinde kullanalım lütfen.çok orjinalmişefsun tanesi 40 Euro olan şapkanın 2 tanesini 20 liraya almış helal olsun
ben geriden geliyorum.ssBahar evlendin sonunda.
pembeyle ne alakası bvar pembe komple komediydiCanım o orjinal değil "orijinal". Önce yazılışını öğrenelim sonra cümle içinde kullanalım lütfen.Gayet de orijinal en azından havuza atlamıyorlar.
Pembe'yi taklit eden kaçıncı karakter oldu bu.
şimdi kız yavaş yavaş kendini buldu bence sonuçta anası belli kuzenleri belli kız öyle kalamazdı saf safbaşta çok masum bir kızdı müge ama tüm karakterlerin nasıl içine ettilerse mügeyide öyle batırdılar18 yaşında yollu oldu kız
anası malın teki ikinci efsunşimdi kız yavaş yavaş kendini buldu bence sonuçta anası belli kuzenleri belli kız öyle kalamazdı saf saf
neyse dur bakalım kenan adamını öldürmüş bir de senle çiğdeme bulaşsa şu kenananası malın teki ikinci efsunbabasıda saflıkta malın önde gidenikendisi bari ikisinin ortasını yakalsaydı
neyse dur bakalım kenan adamını öldürmüş bir de senle çiğdeme bulaşsa şu kenan
efsunu da seviyon yalan atma yoksa efsun kılklı çiğdeme o ka iltifat etmezsin
efsunu da seviyon yalan atma yoksa efsun kılklı çiğdeme o ka iltifat etmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?