NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bölümü izlemeye başladım @Çiğdem- kılıklı efsun ve düz beton eri arda kayniş hülyayı çatlatıyor öpüşerek :F Zeynep in iki anası da suya düştü aksiyon hiç eksik olmuyor:A @mrt-06

@Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı

efsun okazyonlara katılıyor @Çiğdem- bir de sen oku occasion :A

Iyy benim dizime klişe deyip izlediği diziye bak. Birbirlerini mi ittiler? :F

Asla Vazgeçmem'i izle daha orijinal entrikalar dönüyor geçen hafta Nur ile İclal kaçırıldı bir depoya kapatıldı Pretty Little Liars'ın bir bölümü vardı ya aynı onun gibiydi. :A Bakalım Yiğit kimi seçecek. :A

Iyy benim dizime klişe deyip izlediği diziye bak. Birbirlerini mi ittiler? :F

Asla Vazgeçmem'i izle daha orijinal entrikalar dönüyor geçen hafta Nur ile İclal kaçırıldı bir depoya kapatıldı Pretty Little Liars'ın bir bölümü vardı ya aynı onun gibiydi. :A Bakalım Yiğit kimi seçecek. :A
çok orjinalmiş :F efsun tanesi 40 Euro olan şapkanın 2 tanesini 20 liraya almış helal olsun :F

çok orjinalmiş :F efsun tanesi 40 Euro olan şapkanın 2 tanesini 20 liraya almış helal olsun :F
Canım o orjinal değil "orijinal". Önce yazılışını öğrenelim sonra cümle içinde kullanalım lütfen. :A Gayet de orijinal en azından havuza atlamıyorlar. :F

Pembe'yi taklit eden kaçıncı karakter oldu bu. :A

Bahar evlendin sonunda. :A
ben geriden geliyorum.ss

Canım o orjinal değil "orijinal". Önce yazılışını öğrenelim sonra cümle içinde kullanalım lütfen. :A Gayet de orijinal en azından havuza atlamıyorlar. :F

Pembe'yi taklit eden kaçıncı karakter oldu bu. :A
pembeyle ne alakası bvar pembe komple komediydi :F
sus senin Ceyda konağa yerleşti müştemilattan da olsa Mehmet emiri başatan çıkaracak gibi sahnelerini bekliyoruz zaten behlülle bihterin taş evinde bahara basıldılar yatakta:F