Daha bahar intikam alacak düşün yanibu sezon bitse iyi olur 100.bölüm final olsun
Daha bahar intikam alacak düşün yanibu sezon bitse iyi olur 100.bölüm final olsun
O nasıl bir inşattan sarkmadır
Farki Sakine diyoruz bizO nasıl bir inşattan sarkmadır
Aa nedenki dizi super sariyor bence arada sırada izliyorum Efsunu sevmeye başladım Bahardanda nefret üstüne nefret ediyorum
Bahar bu kafayla intikam mintikam alamaz bence ondan intikam alirlarDaha bahar intikam alacak düşün yani
Fark-ı Sakine mi?Farki Sakine diyoruz biz
Her seyi cool kadinin
Aa nedenki dizi super sariyor bence arada sırada izliyorum Efsunu sevmeye başladım Bahardanda nefret üstüne nefret ediyorum
Bahar bu kafayla intikam mintikam alamaz bence ondan intikam alirlar
Ne var olamazmiFark-ı Sakine mi?
İzlediğim bölümlerde hiç görmedim oynadığını düşünmüyorum.Ne var olamazmi
Fanı oldum kadının belkide
Belki artık her dizisini izliycem.
Bu arada sakineyi ben bir dizide gördüm hah simdi hatirladim ya @denizz19 yilanlarin ocunde oynadimi sakine
O zaman ben yanlış hatırlıyorumİzlediğim bölümlerde hiç görmedim oynadığını düşünmüyorum.
niye totoş
lost mu bu laOHB çok bozdu
Eyüpoglu degil asaroglulost mu bu laneyse sezon finali için de yorum yapayım gelmişken açıkçası beklentilerimi karşılamadı sakine ölerek ayrılmalıydı bence bilinmez bir yere gitti şimdi
efsun her şeyi açıklicem dedi bahar da geldi kesin mehmet eminle hülyayı kurtarır baharla ve mehmet eminle can ciğer kuzu sarması olurlar bir süre daha umarım önümüzdeki sezon biter çok fazla konu yok çünkü 40 bölüm daha sürse 100.bölümde final güzel olur
açıkçası dizinin önümüzdeki sezon reyyting anlamında zorlanacağını düşünmüyorum bence şu anda gelecek sezonun da en iyi kadın oyuncu kadrosuna sahiplerceren moray-oya başar ve zeynep eronat çok iyi isimler yanlarına zerrin sümer de geliyormuşezgi eyüpoğlu-iclal aydın-ahu sungur diğerleri kadar iyi olmasalar da ortalamanın üstündeler ateşin çocuğunun annesi rolü için de iyi bir oyuncuyla anlaşılırsa dizi bu oranları korur
@sokak sanati nin kösemi bile şu anlık bu kadın oyuncu kadrosuna yaklaşamaz
@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @vadikızı @gizem ak @EFE UYSAL
Cadı olmak böyle birşey.efsun burada @Çiğdem- e laf atmış@EFE UYSAL @Aserat @gizem ak @MelankoliK @cookies
Naber kız sinsii?? Yılan belgeseli izliyordumda beybisiii aklıma sen geldin
lost mu bu laneyse sezon finali için de yorum yapayım gelmişken açıkçası beklentilerimi karşılamadı sakine ölerek ayrılmalıydı bence bilinmez bir yere gitti şimdi
efsun her şeyi açıklicem dedi bahar da geldi kesin mehmet eminle hülyayı kurtarır baharla ve mehmet eminle can ciğer kuzu sarması olurlar bir süre daha umarım önümüzdeki sezon biter çok fazla konu yok çünkü 40 bölüm daha sürse 100.bölümde final güzel olur
açıkçası dizinin önümüzdeki sezon reyyting anlamında zorlanacağını düşünmüyorum bence şu anda gelecek sezonun da en iyi kadın oyuncu kadrosuna sahiplerceren moray-oya başar ve zeynep eronat çok iyi isimler yanlarına zerrin sümer de geliyormuşezgi asaroğlu-iclal aydın-ahu sungur-didem inselel diğerleri kadar iyi olmasalar da ortalamanın üstündeler ateşin çocuğunun annesi rolü için de iyi bir oyuncuyla anlaşılırsa dizi bu oranları korur
@sokak sanati nin kösemi bile şu anlık bu kadın oyuncu kadrosuna yaklaşamaz
@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @vadikızı @gizem ak @EFE UYSAL
Tobest 😱Bahar'ın gerçek hali ;
Daha bahar intikam alacak düşün yani
O nasıl bir inşattan sarkmadır
Farki Sakine diyoruz biz
Her seyi cool kadinin
Bahar bu kafayla intikam mintikam alamaz bence ondan intikam alirlar
İzlediğim bölümlerde hiç görmedim oynadığını düşünmüyorum.
Atesin cocuguda cikti ortaya
Cadı olmak böyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?