NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O nasıl bir inşattan sarkmadır
Farki Sakine diyoruz biz

Her seyi cool kadinin

yeni sezonda bensiz devam edebilirsiniz
@xemrexxx @Harunnn60
Aa nedenki dizi super sariyor bence arada sırada izliyorum Efsunu sevmeye başladım Bahardanda nefret üstüne nefret ediyorum

Daha bahar intikam alacak düşün yani
Bahar bu kafayla intikam mintikam alamaz bence ondan intikam alirlar

Fark-ı Sakine mi?

lost mu bu la
neyse sezon finali için de yorum yapayım gelmişken açıkçası beklentilerimi karşılamadı sakine ölerek ayrılmalıydı bence bilinmez bir yere gitti şimdi

efsun her şeyi açıklicem dedi bahar da geldi kesin mehmet eminle hülyayı kurtarır baharla ve mehmet eminle can ciğer kuzu sarması olurlar bir süre daha umarım önümüzdeki sezon biter çok fazla konu yok çünkü 40 bölüm daha sürse 100.bölümde final güzel olur

açıkçası dizinin önümüzdeki sezon reyyting anlamında zorlanacağını düşünmüyorum bence şu anda gelecek sezonun da en iyi kadın oyuncu kadrosuna sahipler
ceren moray-oya başar ve zeynep eronat çok iyi isimler yanlarına zerrin sümer de geliyormuş
ezgi asaroğlu-iclal aydın-ahu sungur-didem inselel diğerleri kadar iyi olmasalar da ortalamanın üstündeler ateşin çocuğunun annesi rolü için de iyi bir oyuncuyla anlaşılırsa dizi bu oranları korur

@sokak sanati nin kösemi bile şu anlık bu kadın oyuncu kadrosuna yaklaşamaz

@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @vadikızı @gizem ak @EFE UYSAL

Eyüpoglu degil asaroglu

Eyupoglu Adı mutluluğun basrolu

Yeni gördüm mesajını

Benimde beklentimi karşılamadı malesef
son sahnede efsun yine iftira atar bahara mahkemde dedim ondan sonrasını izleyemedim. galiba öyle bitmiş senin yorumlarına göre

Seneye 100 bölüm diyorsunda bunlar bence 4.sezonuda düşünüyorlar daha bahar öğrenmedi bile birde intikam alacak

buraya yazıyorum. .

Daha bahar intikam alacak düşün yani

yeni sezonda bensiz devam edebilirsiniz
@xemrexxx @Harunnn60

O nasıl bir inşattan sarkmadır

İzlediğim bölümlerde hiç görmedim oynadığını düşünmüyorum.

Atesin cocuguda cikti ortaya

Cadı olmak böyle birşey.

efsunla bahar bu sezon @Çiğdem- e nanik yapacak gibiler