izlemedim dedim ya
izlemedim dedim ya
bana izlemedim demedin atma şimdiizlemedim dedim yauyuyacam ama bir türlü ayrılamıyorum forumdan
gönderdiğin profil mesajına bak onun yorumunda yazdımbana izlemedim demedin atma şimdiiyi hadi uyu bende uyuyacağım yarın sınav var zaten
artık hiçbir şeye şaşırmıyorum bu dizideNasıl yani adam mezardan mi çıkmış@yatutarsa
Mezarda olmadığına göre ölmemiş baksanaartık hiçbir şeye şaşırmıyorum bu dizidesonunda yusuf beyin aslında ölmediği falan çıkacak herhalde
hamdi nin aklı fantastik dizilerde kalmışMezarda olmadığına göre ölmemiş baksanahahahHamdi Alkan ne Alem adamsin ya
o adam zaten olmeliydi, hastaydiMezarda olmadığına göre ölmemiş baksanahahahHamdi Alkan ne Alem adamsin ya
Küçük kıza bende sinir oldum torpilli bence dizidekucuk kiza bir tek benmi sinir oldum
o adam zaten olmeliydi, hastaydi
ben de hiç sevemedim onu sırf vakit doldurmak için bencekucuk kiza bir tek benmi sinir oldum
o adam zaten olmeliydi, hastaydi
İzledim
dede olayında hülya'nın parmağı var demedi demeİzledimyeni adam gelmişsonra dede bulunmuş bakalım ne olacak
Sanki bahar öğrenmesi yakın gibi geliyor 4-5 bölüm kaldı
Hülyanin payı olabilir haklısın , o olay umarım saçma bir yere bağlanmazdede olayında hülya'nın parmağı var demedi deme
her hafta öylemayısa kadar pek umutlu değilim ben
dedenin ayaklanıp mezardan çıkacak hali yok ya biri çıkardı.Hülyanin payı olabilir haklısın , o olay umarım saçma bir yere bağlanmaznu dizinin tanıtımlarinda bahar kar yağırken ateş ten öğreniyordu gerçeği , oradan bir mantık yürüttüm ben
Hayir hayir biri haber verdi diye hatırlıyorum ben ondan sonra efsunun arkasından entrika çevirmek bisiler yapmak için koşa koşa gitti daha bu hafta izledim tekrarinidedenin ayaklanıp mezardan çıkacak hali yok ya biri çıkardı.ben hülyanın parmağı olduğunu polisler bahçeyi kazmaya geldiklerinde o da gelince anladım çünkü kimse haber vermemişti galiba ona
bana izlemedim demedin atma şimdiiyi hadi uyu bende uyuyacağım yarın sınav var zaten
gönderdiğin profil mesajına bak onun yorumunda yazdım
Hayir hayir biri haber verdi diye hatırlıyorum ben ondan sonra efsunun arkasından entrika çevirmek bisiler yapmak için koşa koşa gitti daha bu hafta izledim tekrarini
Acaba mezardan adami kim çıkardı
İzliyordum biraz abim kapa şunu ya diyerek terlik attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?