NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dede olayında hülya'nın parmağı var demedi deme :D
her hafta öyle :F mayısa kadar pek umutlu değilim ben :(
Hülyanin payı olabilir haklısın , o olay umarım saçma bir yere bağlanmaz :D nu dizinin tanıtımlarinda bahar kar yağırken ateş ten öğreniyordu gerçeği , oradan bir mantık yürüttüm ben :D

Hülyanin payı olabilir haklısın , o olay umarım saçma bir yere bağlanmaz :D nu dizinin tanıtımlarinda bahar kar yağırken ateş ten öğreniyordu gerçeği , oradan bir mantık yürüttüm ben :D
dedenin ayaklanıp mezardan çıkacak hali yok ya biri çıkardı. :D ben hülyanın parmağı olduğunu polisler bahçeyi kazmaya geldiklerinde o da gelince anladım çünkü kimse haber vermemişti galiba ona (b)

dedenin ayaklanıp mezardan çıkacak hali yok ya biri çıkardı. :D ben hülyanın parmağı olduğunu polisler bahçeyi kazmaya geldiklerinde o da gelince anladım çünkü kimse haber vermemişti galiba ona (b)
Hayir hayir biri haber verdi diye hatırlıyorum ben ondan sonra efsunun arkasından entrika çevirmek bisiler yapmak için koşa koşa gitti daha bu hafta izledim tekrarini :)
Acaba mezardan adami kim çıkardı :)

bana izlemedim demedin atma şimdi :D iyi hadi uyu bende uyuyacağım yarın sınav var zaten :(
gönderdiğin profil mesajına bak onun yorumunda yazdım :D
Hayir hayir biri haber verdi diye hatırlıyorum ben ondan sonra efsunun arkasından entrika çevirmek bisiler yapmak için koşa koşa gitti daha bu hafta izledim tekrarini :)
Acaba mezardan adami kim çıkardı :)
İzliyordum biraz abim kapa şunu ya diyerek terlik attı. :F :(
B9ZnOuKIMAEZWM7.jpgeto bitmiş panpalar:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,454
Üyeler
8,487
Son Üye
Berk Taha