SEMPATİ BESLİYORUMNe ozaman izlemediğin diziyi savunuyon
SEMPATİ BESLİYORUMNe ozaman izlemediğin diziyi savunuyon
Aaa besleme ayoll bir kerede benle birlikte eleştir oda keyifli bir eylemSEMPATİ BESLİYORUM
Ortak sevmediklerim çıkarsa eleştiririm ama sevdiğim dizileri niye senle eleştiricekişimAaa besleme ayoll bir kerede benle birlikte eleştir oda keyifli bir eylem
Jet Sosyeteyi izlemiyormussun sana fırsat işteOrtak sevmediklerim çıkarsa eleştiririm ama sevdiğim dizileri niye senle eleştiricekişim
izlemiyorum değil,tam izlemiyorum konuya hakimim göz atıyorumJet Sosyeteyi izlemiyormussun sana fırsat işte
Aaa sende hem dizi sayısı düşürmem lazım diyorsun hemde izlemedin diziyede bakmaya çalısıyonizlemiyorum değil,tam izlemiyorum konuya hakimim göz atıyorum
HASTALIK İŞTE NAPARSINAaa sende hem dizi sayısı düşürmem lazım diyorsun hemde izlemedin diziyede bakmaya çalısıyon
Ecünnü dizilerini koruma iç güdüsü var sende tehrikeli bir şeyHASTALIK İŞTE NAPARSIN
EVET farkındayım,sende tehlikeli olduğumun farkına varsan iyi edersinEcünnü dizilerini koruma iç güdüsü var sende tehrikeli bir şey
Aaa bana bir şey olmaz ayoll oklavam beni korurEVET farkındayım,sende tehlikeli olduğumun farkına varsan iyi edersin
Oklavaya fazla güvenme benim ellerim karşısında pek hükmü olmazAaa bana bir şey olmaz ayoll oklavam beni korur
Ellerine bir oklava vurmak lazım aç elleriniOklavaya fazla güvenme benim ellerim karşısında pek hükmü olmaz
o oklavayı napacağımı biliyosun dimi,tekrar tekrar söyletme beniEllerine bir oklava vurmak lazım aç ellerini