'Oğlum'da Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin bu akşam yayın hayatına başlayacak olan yeni dizisi 'Oğlum'da kim kimdir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, senaristliğini Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz ile Metehan Parıltı yer alıyor.

Songül Öden (Zeynep):

Nihal Yalçın (Melike):

Canan Ergüder (Demet):

Feyyaz Duman (Tuğrul):

Timur Acar (İlyas):

Serhat Teoman (Sedat):

Kubilay Aka (Bulut):

Tuğçe Açıkgöz (Sedef):

Metehan Parıltı (Efe):
Oğlum, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Reactions: Angelica
Karakterleri güzel anlatmışlar merakla bekliyorum diziyi
------

Bence yanlış bir düşünce
Sesine bile tahammül edemediğim bir kadın ve hem oyunculuğunu beğenmiyorum hem de şahsına saygı duymuyorum. Diğer oyuncuları sevmesem dizi için daha kötü konuşurdum ama onların hatırına susup izlememeyi tercih ediyorum.

Reactions: Angelica
Tuğrul şimdiden nefret ettirdi kendinden, itici herif.

Buraya kalbimi bıraktım.
Asıl mesele de gayet etkileyici olacak orası ayrı ama en çok Demet-Sedat sahnelerini bekliyorum.

Bu arada Melike ne kadar iyi anneyse Zeynep o kadar kötü anne gibi duruyor doğru kişinin tarafını seçmişsin.
@Forumdash
------

Samimiyetle soruyorum bir oyuncudan nefret etme kıstasın ne? Hani kadın döven Ahmet Kural'ı savunup dizisini bir dönem izlemişliğin var da ondan merak ettim.

Reactions: Forumdash

Sevdiğin oyuncular varmış onlar içindemi izleyemezsin

Nihal'in asıl oyunculuğu Yalan Dünyadaki aşiret dizisinden belliydi

Reactions: Aserat
Terör sempatizanı olması.
Sevdiğin oyuncular varmış onlar içindemi izleyemezsin
Konusu da çok ilgimi çekmiyor. Bu sezon televizyon dizilerine çok bakmıyorum zaten.

Reactions: Aserat