Nursel Köse Resimleri

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
Paramparça dizisindeki Keriman rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Nursel Köse resimleri..

fft99_mf5767315.Jpeg

1065254_620x410.jpg

nursel-kose-1.jpeg

media_145604507816095100.jpg

images

nursel-kose-keriman,0DSdsF4hc0S34hiyIKIK0Q.jpg

images

nursel_koese_oeduel1.jpg

2815.jpg

vAicFAIF_400x400.jpg

Kerimanyak :D Almanya'da stand-up yaptığını duymuştum helal olsun Almanları güldürmek zordur :)

ay neyse ben 100 ü izlemeye gidiyim artık son yaptıklarından sonra senin bellamy oğlana tecavüz etmişler diyolla hatta @destere tecavüzcü rolü için başvurmuş ama yetersiz bulunmuş :D
o konuda daha çok çalışmam lazım :) bir kere antreman sahası bulamıyoruz yoksa o rolün üstesinden rahatlıkla gelirdim :))

bir de bana algı yaratıyon diyon @Forumdash aha kendi itiraf etti şu oğlana tecavüz etmek istiyormuş gerçi @Çiğdem- de istiyordur :F
25810147-256-k900859.jpg

resme bakarsak oğlan silahını malzeme olarak kullanıyor demekki bamyasına güvenmiyor :) bunun felixden aşağı kalır yanımı var bir kaç rütuşla hayli hayli olur yani :))

Algıcısın işte konuyu nasıl bellmye bağladın:F @destere 'nin boşluga gelip söylediği söz işte:F

aynen boşluğuma geldi:)) yoksa o kadarda şey değiliz :)))

resme bakarsak oğlan silahını malzeme olarak kullanıyor demekki bamyasına güvenmiyor :) bunun felixden aşağı kalır yanımı var bir kaç rütuşla hayli hayli olur yani :))

İlk sezonda herkesi alaşağı eden adam nasıl tecavuze uğramiş:F Clarke lezbiyen olmuş, bellamy tecavuze ugramiş neyin kafasını yaşıyor senarist:F @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem- siz 3ünüz bi daha ortak dizi izlemeyin:F

İlk sezonda herkesi alaşağı eden adam nasıl tecavuze uğramiş:F Clarke lezbiyen olmuş, bellamy tecavuze ugramiş neyin kafasını yaşıyor senarist:F @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem- siz 3ünüz bi daha ortak dizi izlemeyin:F

valla ben resme bakıp yorum yaptım diziden haberim yok :)
dizinin ilk bölümünü izlemiştim bir sarışın birde esmer kız vardı benlik :) diğerlerini hatırlamıyorum bile:)

valla ben resme bakıp yorum yaptım diziden haberim yok :)
dizinin ilk bölümünü izlemiştim bir sarışın birde esmer kız vardı benlik :) diğerlerini hatırlamıyorum bile:)
Sarışın olan lezbiyen olmuş galiba forum dışından birisi demişti bana da onun yalancısıyım:T:

Sarışın olan lezbiyen olmuş galiba forum dışından birisi demişti bana da onun yalancısıyım:T:
kızlarda lezbiyenlik benim açımdan değerini düşürmüyor kızın :)) öyle olmuş olsa iki kız izleriz yanyana aksiyon halindeyken araya hiç oğlan katılmamış olur:)dahada güzel olur dizi :))

ayo ldaha geçen yıl bu dizideki öbür parlak finn için ben bunu biraz boyar kullanırım dedin @Çiğdem- de şahit kimi kandırıyon :F