- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
yani ikisi de sana benziyoro hayat benimdeki kıza benziyor bu bee ikiside katır suratlı
benim tenim siyah değil pamuk gibi bembeyazyani ikisi de sana benziyor
ama burnun aynı bu kadınınki gibibenim tenim siyah değil pamuk gibi bembeyaz
aa hadi oradan sende bee benim burnum eğri değilama burnun aynı bu kadınınki gibi
ay neyse ben 100 ü izlemeye gidiyim artık son yaptıklarından sonra senin bellamy oğlana tecavüz etmişler diyolla hatta @destere tecavüzcü rolü için başvurmuş ama yetersiz bulunmuşaa hadi oradan sende bee benim burnum eğri değil
o konuda daha çok çalışmam lazım bir kere antreman sahası bulamıyoruz yoksa o rolün üstesinden rahatlıkla gelirdim )ay neyse ben 100 ü izlemeye gidiyim artık son yaptıklarından sonra senin bellamy oğlana tecavüz etmişler diyolla hatta @destere tecavüzcü rolü için başvurmuş ama yetersiz bulunmuş
bir de bana algı yaratıyon diyon @Forumdash aha kendi itiraf etti şu oğlana tecavüz etmek istiyormuş gerçi @Çiğdem- de istiyorduro konuda daha çok çalışmam lazım bir kere antreman sahası bulamıyoruz yoksa o rolün üstesinden rahatlıkla gelirdim )
bir de bana algı yaratıyon diyon @Forumdash aha kendi itiraf etti şu oğlana tecavüz etmek istiyormuş gerçi @Çiğdem- de istiyordur
bir de bana algı yaratıyon diyon @Forumdash aha kendi itiraf etti şu oğlana tecavüz etmek istiyormuş gerçi @Çiğdem- de istiyordur
Algıcısın işte konuyu nasıl bellmye bağladın @destere 'nin boşluga gelip söylediği söz işte
İlk sezonda herkesi alaşağı eden adam nasıl tecavuze uğramiş Clarke lezbiyen olmuş, bellamy tecavuze ugramiş neyin kafasını yaşıyor senarist @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem- siz 3ünüz bi daha ortak dizi izlemeyinresme bakarsak oğlan silahını malzeme olarak kullanıyor demekki bamyasına güvenmiyor bunun felixden aşağı kalır yanımı var bir kaç rütuşla hayli hayli olur yani )
aynen boşluğuma geldi) yoksa o kadarda şey değiliz ))
Sarışın olan lezbiyen olmuş galiba forum dışından birisi demişti bana da onun yalancısıyımvalla ben resme bakıp yorum yaptım diziden haberim yok
dizinin ilk bölümünü izlemiştim bir sarışın birde esmer kız vardı benlik diğerlerini hatırlamıyorum bile
kızlarda lezbiyenlik benim açımdan değerini düşürmüyor kızın ) öyle olmuş olsa iki kız izleriz yanyana aksiyon halindeyken araya hiç oğlan katılmamış olurdahada güzel olur dizi )Sarışın olan lezbiyen olmuş galiba forum dışından birisi demişti bana da onun yalancısıyım
resme bakarsak oğlan silahını malzeme olarak kullanıyor demekki bamyasına güvenmiyor bunun felixden aşağı kalır yanımı var bir kaç rütuşla hayli hayli olur yani )
aynen boşluğuma geldi) yoksa o kadarda şey değiliz ))
ayo ldaha geçen yıl bu dizideki öbür parlak finn için ben bunu biraz boyar kullanırım dedin @Çiğdem- de şahit kimi kandırıyon
ayo ldaha geçen yıl bu dizideki öbür parlak finn için ben bunu biraz boyar kullanırım dedin @Çiğdem- de şahit kimi kandırıyon