Hayırdır rahmetli sevgin tuttu. 🙄Aaa olabilir bu sefer @destere bu dizi final yapacakya başka diziyle tekrar gönlüme düşmesin diye adamı halletmeye gitmiş @serhatt @MasacRE @Harunnn60 😱😱😱
Nasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
@Forumdash Abicimle diğer tarafa gitmişken gördükya ondan olabilir cnmHayırdır rahmetli sevgin tuttu. 🙄
hoşttt be sizin gibi kudurmaktan iyidir
@dreamy a az bile @MasacRE @xemrexxx @Billy Kane hep şey yolunu seçerse öyle olurNasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
Mezarınıza gidin.@Forumdash Abicimle diğer tarafa gitmişken gördükya ondan olabilir cnmYarın yine gidiyorum sende gel istersen@xemrexxx
kuklalarımla napacağımı sana mı sorucamNasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
Yerli mallara öncelik veriyorum ayolJensenimi hardal tozuna tercih ettin hala utanmadan konusuyor
kuklalarımla napacağımı sana mı sorucam
@Harunnn60 la oynamıyormusun bak canı sıkılmısMezarınıza gidin.
Aslında beni istiyor biliyorsun
senin mal belli her yanın defolu seni kim napsınYerli mallara öncelik veriyorum ayol
https://twitter.com/x/status/1158071207742398464senin mal belli her yanın defolu seni kim napsın
sen zaten uyuzsun artık hangi oğlandan atladıysa sana pireler
Benimkilerin hepsi paksen zaten uyuzsun artık hangi oğlandan atladıysa sana pireler
senden zaten hepatit b - c, aids, sıtma,sarılık, ebola, kırım konga kanamalı bilmem ne hastalığı, deli dana ,kuş giribi vb. her türlü mikrobu kaptılar benceBenimkilerin hepsi pak
O saydıkların ancak sende olursenden zaten hepatit b - c, aids, sıtma,sarılık, ebola, kırım konga kanamalı bilmem ne hastalığı, deli dana ,kuş giribi vb. her türlü mikrobu kaptılar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?