Nur Yerlitaş gözyaşlarına boğuldu !

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Show tv ekranlarında yayınlanan, Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Hakan Akkaya'nın jüri üyesi olduğu Bugün Ne Giysem programında duygusa anlar yaşandı. Yerliştaş bir yarışmacının hastalığını öğrendiğinde ve şahsına söylediği sözler üzerine göz yaşlarına boğuldu. Podyuma çıkan yarışmacı Betül Hanım'ı eleştiri yağmuruna tutan Akkaya, "Korku filmi" yorumunu yaptı. Ardından Akkaya "Siz ne iş yapıyorsunuz" diye sordu.
"Uçuş hostestiydim evlendikten sonra bıraktım" yanıtını veren Betül Hanım'a Akkaya, "İyi benim bindiğim uçakta olmasın diyordum tam" şeklinde konuştu.
Bunun üzerine Betül Hanım, "Dış görünüşüm sert görünebilir ama son derece duygusal bir insanım. Özellikle Nur Hanım ağladığı zaman ben de dayanamıyorum, ağlıyorum" diye konuştu.
Yerlitaş da bu karşılık, "Bana da soğan de ağlıyorum ve hayatta rol yapmam ağlarken yemin ediyorum. O benim tamamen duygularıma bağlı bir şey. Ne bileyim bazen onları bastırıyorum, bazen de içimdeki kızları nasıl koyuverdiysem bu masada onları da koyuveriyorum ama bugün ağlamak istemiyorum" dedi.
Betül Hanım da bunun üzerine "Yok ağlamayın ben sizden moral alamaya geldim" şeklinde konuştu.
Yerlitaş, Betül Hanım ile ilgili bazı bilgiler okuduğunu belirterek, "Hasta olduğunu öğrenmişsin 15 gün önce. Sizi ben çok kutluyorum, ne kadar güzel yaşama bağlısınız, kendisini, yaşamıyı seviyorsunuz. Vücudunun neresinde hastalık" sorusunu yöneltti.
Betül Hanım ise, hastalığının rahim azğı olduğunu ifade edere şöyle devam etti:
"Bu tip hastalıklar hiç bir belirti vermiyor. Oysaki ben 6 ayda bir rutin kontrole gitmiş olsaydım bu hastalığı erkenden yakalardım. Ama ben çok şanslıyım hayatı askıya almadım, hayatı askıya alsaydım şu an zaten burada olmazdım. Dün ne istiyorsam şu anda da aynı şeyi istiyorum. Organlarıma yayılmadığı için çok şanslıyım, zaten onu duyunca ben sevinçten oturup ağladım."
Yerlitaş, "Süper. Çok önemli bir mesaj verdiniz insanlara, bir kadının üç ayda bir ya da 6 ayda bir jinekoloğa gitmesi gerekiyor. Siz yeneceksiniz buna innamıyorum. Siz burada acıtasyon yapmıyorsunuz" diye konuştu.
Bunun üzerine Betül Hanım, "Benim içimde küçük bir kız çocuğu var. O yüzden kendimi size çok yakın hissediyorum. Sizin de içinizde küçük bir kız var, içinizde fırtınalar kopsa bile siz her zaman gülüyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Bu diyaloglar üzerine göz yaşlarını tutamayan Yerlitaş, "İçimdeki küçük kız ağlıyor" dedi.
Program kapanışında Yerlitaş, "Buralarda çok enterasan şeylerle karşılaşıyoruz. Ben o noktada profesyonel olamıyorum. Empati yapıyorum, bir şeyler hatırlıyorum. Yanlış anlaşılınca gerçekten çok üzülüyorum. Ben bazen bir taziyeye gidiyorum ağlayamıyorum. Ben zorla ağlayamam. Hayatta reyting için ağlayamam, hakikaten yanlış anlaşılmasın" açıklamasını yaptı.
 

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Olur mu öyle sey?

Kadin niye durup dururken sahte gözyaslari aksin ?