Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a: "Densiz!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,520
Reaksiyon puanı
64,270
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
1729274391136-son-haber-muhabir-psd-3.jpg


Uzun süredir gündemi meşgul eden Yılmaz Güney polemiği son günlerde yeniden alevlendi.

Farah Zeynep Abdullah'ın, geçen yıl Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney'le ilgili attığı "İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi" tweet'ine Güney'in geçmişteki suçlarına istinaden "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" çıkışında bulunması ortalığı karışmıştı.

twitter2.jpeg


Abdullah'ın bu çıkışı sosyal medyayı ikiye bölmüş, destek gösterenler kadar tepki verenler de olmuş; ünlü piyanist Fazıl Say ise "Yol filminde figuran bile olamayacak niteliksizlikteki “dizi oyuncusu” artık “dönemleri” ve “milatları” tayin eder olmuş. Biraz haddini bilmek gerek" şeklinde sert bir cevap vermişti.

Geçtiğimiz günlerde ise politikliğiyle bilinen deneyimli oyuncu Nur Sürer'in 61. Altın Portakal Film Festivali'nde Binnur Kaya'yla birlikte layık görüldüğü 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü Yılmaz Güney'e ithaf edip 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır' mesajı vermesinin ardından Farah Zeynep Abdullah'tan gelen "Ne Yılmaz Güney'i be" cevabıyla polemik yeniden ateşlendi.

CNBC-e'de yayınlanan "Food & Talk Show" programına katılan Nur Sürer, konuyla ilgili gelen soru üzerine Abdullah'a isim vermeden 'densiz' çıkışında bulundu:
 
Y*lmaz G*ney savunan birinin asla haklı olma imkanı yoktur. Şu saçma "fan" kafasından çıkıp bazı gerçekleri artık görün. Babamın oğlu bile olsa vatan haini savunan kişiyi desteklemem. Ona sevgi duyan herkesin de karşısında dururum.
 
  • Beğendim
Reactions: HollyDemon666☾☆
Buralarda bu tarz davranışlara "Aufmerksamkeitsstörung" diyoruz. Malum kişinin sürekli ilgiye ihtiyacı var da, artık kime sataşacağını şaşırdı dangalak. :A
Yalnız dangalak yazmak alenen hakarete giriyor elimize/dilimize hakim olalım da. :A
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,711
Mesajlar
3,718,393
Üyeler
8,459
Son Üye
Yunusemresahin94