Bu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldiNe günlerdi be duygulandım
Bu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldiNe günlerdi be duygulandım
Özledik Noyanı daha ne sahneleri vardı böyle bu sezon 1 tane bile yokBu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldi
Ama sen beni can evimden vurdun.
noyansızertğrulun bile aksiyonu çok zevk vermiyor malesefÖzledik Noyanı daha ne sahneleri vardı böyle bu sezon 1 tane bile yok
İlk sezondan bile kötü bu sezon siz nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.noyansızertğrulun bile aksiyonu çok zevk vermiyor malesef
ayy zaten bu sezondan şikayetçiydi bily kane şimdi bunuda ahtırlayınca iyice soğmuştur ayol
Daha gerçek düşman teşrif etmediİlk sezondan bile kötü bu sezon siz nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.
Sezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.Daha gerçek düşman teşrif etmedi
Garantisini veriyorum aksiyona doyacaksın Çağdaş Onur gelinceSezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.
Sezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.
Planım başarılı oldu ayoll kurdoğlundan kurtuldukDaha gerçek düşman teşrif etmedi
Garantisini veriyorum aksiyona doyacaksın Çağdaş Onur gelince
İnşAllah Barış Bağcı'nın yeni dizisi Çarşamba olur Dirilişin esamesi okunmaz.Planım başarılı oldu ayoll kurdoğlundan kurtulduk
Diriliş ezince o diziyi Kurdoğlu sende burda yok olacanİnşAllah Barış Bağcı'nın yeni dizisi Çarşamba olur Dirilişin esamesi okunmaz.
Bak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Diriliş ezince o diziyi Kurdoğlu sende burda yok olacan
Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadıkBak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Yani misafir izleyici olarak düşünün.
Evet geçen sezonun en has izleyicisi bendim hiç kendinize pay çıkarmayın. 😎Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadık
Diyelim ki öylesinde bu sezonu takmadığın hiç konu açmadığından belli @Çiğdem-Evet geçen sezonun en has izleyicisi bendim hiç kendinize pay çıkarmayın. 😎
Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadık
20 reytingi görünce tekrar gelir utanmadan kurdoğluBak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Yani misafir izleyici olarak düşünün.
Ne diyorum Noyan yoksa bende yokum takmıyorum elbette.Diyelim ki öylesinde bu sezonu takmadığın hiç konu açmadığından belli @Çiğdem-
Noyan geri dönse de seni almıcaz dedi @Çiğdem-Ne diyorum Noyan yoksa bende yokum takmıyorum elbette.
Dönersem namerdim.20 reytingi görünce tekrar gelir utanmadan kurdoğlu
Öyle bişey olsa asıl ben sizi almam.Noyan geri dönse de seni almıcaz dedi @Çiğdem-
İllaki diziyi mi bırakalım ne saçma cümleDönersem namerdim.
Öyle bişey olsa asıl ben sizi almam.İhanet ettiniz Noyan'a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?