Bu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldiNe günlerdi be duygulandım![]()
Bu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldiNe günlerdi be duygulandım![]()
Özledik Noyanı daha ne sahneleri vardı böyle bu sezon 1 tane bile yokBu sezonun en kliteli dövüş sahnesi bile noyan aksiyonunu karşılayamıyor ayoll bu sezondanda memnunum ama bu sahneye bakasım geldi![]()
Ama sen beni can evimden vurdun.![]()
noyansızertğrulun bile aksiyonu çok zevk vermiyor malesefÖzledik Noyanı daha ne sahneleri vardı böyle bu sezon 1 tane bile yok![]()
İlk sezondan bile kötü bu sezon siz nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.noyansızertğrulun bile aksiyonu çok zevk vermiyor malesef
ayy zaten bu sezondan şikayetçiydi bily kane şimdi bunuda ahtırlayınca iyice soğmuştur ayol
![]()
![]()
![]()
Daha gerçek düşman teşrif etmediİlk sezondan bile kötü bu sezon siz nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.![]()
Sezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.Daha gerçek düşman teşrif etmedi![]()
Garantisini veriyorum aksiyona doyacaksın Çağdaş Onur gelinceSezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.![]()
Sezonun ortası geldi bu saatten sonra gelsede boş benim için şu sahneden sonra bıraktım kesin ve net.![]()
Planım başarılı oldu ayoll kurdoğlundan kurtuldukDaha gerçek düşman teşrif etmedi![]()
Garantisini veriyorum aksiyona doyacaksın Çağdaş Onur gelince![]()
İnşAllah Barış Bağcı'nın yeni dizisi Çarşamba olur Dirilişin esamesi okunmaz.Planım başarılı oldu ayoll kurdoğlundan kurtulduk![]()
![]()
![]()
Diriliş ezince o diziyi Kurdoğlu sende burda yok olacanİnşAllah Barış Bağcı'nın yeni dizisi Çarşamba olur Dirilişin esamesi okunmaz.![]()
Bak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Diriliş ezince o diziyi Kurdoğlu sende burda yok olacan![]()
Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadıkBak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Yani misafir izleyici olarak düşünün.
![]()
Evet geçen sezonun en has izleyicisi bendim hiç kendinize pay çıkarmayın. 😎Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadık![]()
Diyelim ki öylesinde bu sezonu takmadığın hiç konu açmadığından belli @Çiğdem-Evet geçen sezonun en has izleyicisi bendim hiç kendinize pay çıkarmayın. 😎
Kendine has dirilişçi dediğin zamanları unutmadık![]()
20 reytingi görünce tekrar gelir utanmadan kurdoğluBak siz ilk sezondan beri kalıcısınız ben Noyan'la beraber geldim onla beraber çıktım okey.Yani misafir izleyici olarak düşünün.
![]()
Ne diyorum Noyan yoksa bende yokum takmıyorum elbette.Diyelim ki öylesinde bu sezonu takmadığın hiç konu açmadığından belli @Çiğdem-![]()
Noyan geri dönse de seni almıcaz dedi @Çiğdem-Ne diyorum Noyan yoksa bende yokum takmıyorum elbette.![]()
Dönersem namerdim.20 reytingi görünce tekrar gelir utanmadan kurdoğlu![]()
![]()
![]()
Öyle bişey olsa asıl ben sizi almam.Noyan geri dönse de seni almıcaz dedi @Çiğdem-![]()
İllaki diziyi mi bırakalım ne saçma cümleDönersem namerdim.
Öyle bişey olsa asıl ben sizi almam.İhanet ettiniz Noyan'a.
![]()