Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

Message Vintagephone GIF

Benim ilk telefonun Nokia 3310’du, hey gidi günler hey. Yılan oyununu özledim :A

En çok da o zamanları tabii.
Benimde ilk telefonum buydu 😱 :A
Çok sağlam telefondu. Bende kodları ekleyip Türkçe şarkılardan melodi yapmıştım. Baya şarkı müziği eklemiştim öyle.

İlk piyasaya çıktığında Türkçe dilide seçeneklerde vardı. Bundan dolayı tatilde elimden aldılar (tabi o zamanlar telefonlar orda da geçerliydi) döndüm yeni bir tane daha aldık. Yeni üretimlerde Türkçe dili yoktu seçeneklerde. Elimden kapamadılar bu kez :A

Çok sağlam telefondu. Bende kodları ekleyip Türkçe şarkılardan melodi yapmıştım. Baya şarkı müziği eklemiştim öyle.

İlk piyasaya çıktığında Türkçe dilide seçeneklerde vardı. Bundan dolayı tatilde elimden aldılar (tabi o zamanlar telefonlar orda da geçerliydi) döndüm yeni bir tane daha aldık. Yeni üretimlerde Türkçe dili yoktu seçeneklerde. Elimden kapamadılar bu kez :A
Bir ortak nokta daha :A Ben 7 yaşımda telefon sahibi olmuştum, hediye gelmişti 3310. Yaşıtlarıma göre erken bir yaştı :A

Aynen, sağlamdı. Müzikleri de çok keyifliydi :A

Türkçe olmayınca kapamamışlar elinden :A Oh olsun onlara :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim ilk telefonun Nokia 3310’du, hey gidi günler hey. Yılan oyununu özledim :A

En çok da o zamanları tabii.

Benim de ilk telefonum 3310'du :A Vay bee :A
Yılan oyununu özledim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi