Büyük hayal kırıklığıydı o mesajŞunuda gördü misal
Büyük hayal kırıklığıydı o mesajŞunuda gördü misal
Kırıklarımı aldırdımBüyük hayal kırıklığıydı o mesaj
Benim ilk telefonun Nokia 3310’du, hey gidi günler hey. Yılan oyununu özledim
Yılandan daha keyifliydi, bir tane daha var o da iyiydi.Yılan oyununu özledim
Benimde ilk telefonum buydu 😱Benim ilk telefonun Nokia 3310’du, hey gidi günler hey. Yılan oyununu özledim
En çok da o zamanları tabii.
Bir ortak nokta dahaBenimde ilk telefonum buydu 😱
Çok sağlam telefondu. Bende kodları ekleyip Türkçe şarkılardan melodi yapmıştım. Baya şarkı müziği eklemiştim öyle.
İlk piyasaya çıktığında Türkçe dilide seçeneklerde vardı. Bundan dolayı tatilde elimden aldılar (tabi o zamanlar telefonlar orda da geçerliydi) döndüm yeni bir tane daha aldık. Yeni üretimlerde Türkçe dili yoktu seçeneklerde. Elimden kapamadılar bu kez
Benim ilk telefonun Nokia 3310’du, hey gidi günler hey. Yılan oyununu özledim
En çok da o zamanları tabii.
Benim de ilk telefonum 3310'duBenimde ilk telefonum buydu 😱
Çok sağlam telefondu. Bende kodları ekleyip Türkçe şarkılardan melodi yapmıştım. Baya şarkı müziği eklemiştim öyle.
İlk piyasaya çıktığında Türkçe dilide seçeneklerde vardı. Bundan dolayı tatilde elimden aldılar (tabi o zamanlar telefonlar orda da geçerliydi) döndüm yeni bir tane daha aldık. Yeni üretimlerde Türkçe dili yoktu seçeneklerde. Elimden kapamadılar bu kez
Bazen ünlüler soyadları değişiyor mesela ya, bunun tam tersi olduğunda çok şaşırıyorum.👀 Daha soyadından belliymiş ne olacağı. Hiç yaşlanmıyor ayrıca. İsmail yaşlandığı zaman kendimi yaşlanmış hissedeceğim. 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?