BesaleT
Emekli
Evettt film yorumumuza başlayalım. Amy Adams olurda bir film nasıl kötü olura geleceğim yakında galiba çünkü Big Eyes, Arrival ve Nocturnal Animals 3 etti izlediğim filmleri 3'ü de güzeldi. Oyunculuklar baya iyiydi yan roller bile. Jake Gyllenhaal (acayip soyadlı adam) filmdeki karakterine acayip sinir oldum orası ayrı ama hakkını vermiş rolün. Müzikleri güzeldi, verdiği gerilim güzeldi, yer yer sinirlenip "lan vursana" dediği yerlerde oldu.
Film güzeldi kabul bu yıl içinde en iyiler arasında olması normal ama öyle 9.5'luk 9'luk da değildi bence.
8/10
Bu arada filmin başındaki teyzeler nasıl bir dans ediyordu öyle ya bi ara yanlış film mi indi sandım. Yazık günahtır bize de böyle bir şey seyrettirilir mi. 😕
Edward gerçekten tam bir sinir bozucu yani nasıl gitmelerine izin verir hiçbir şey denemez diye düşünüyor insan tek olumlu kararı herhalde adamlar onu dağda tek başına bıraktıktan sonra tekrar geldiklerinde saklanması olmuştur belki de ama onda da bi takip et vs. hiçbir şey yapmadı. Sonlarında da adamı vurdu, kalktı ayağa sonra yanlışlıkla galiba kendine sıktı. Böyle bir adamdı işte Edwards.
Film güzeldi kabul bu yıl içinde en iyiler arasında olması normal ama öyle 9.5'luk 9'luk da değildi bence.
8/10
Bu arada filmin başındaki teyzeler nasıl bir dans ediyordu öyle ya bi ara yanlış film mi indi sandım. Yazık günahtır bize de böyle bir şey seyrettirilir mi. 😕