Aynen, jeneriğe ben de bayıldım.
Daha 2 partın var 1 saatte bitirirsin artıkAynen, jeneriğe ben de bayıldım.
2. bölümün 4. parçasındayım.
Dün gece yorgunluktan 3. parta geçişte bıraktım, daha yeni başladım.Daha 2 partın var 1 saatte bitirirsin artık
Evlenecekler zaten 1, 2 bölüme ısınırlar birbirlerine O kadar uzamaz inş.sssDün gece yorgunluktan 3. parta geçişte bıraktım, daha yeni başladım.
Faruk Turgut, Onur ve Lale'li sevgili yapmayı 20 bölüme kadar uzatırız. Malum hep aynı şeyi yapıyor. Güzel Köylü'de bile Berk ile Gizem'i 4. ayda sev yaptıydı.
Suat Sungur'u nasıl buldun bu arada? Akasya Durağı'nı izledin mi bilmiyorum ama oradaki efendi, saygın rolü çok daha yakışıyordu. Buradaki rolü biraz askıda kalmış, pek de yakışmamış. Mesela bu rol için Levent Ülgen süper olurdu. Ki şu an Kiralık Aşk Aşk dizisinde o rolde, tam da oturuyor.Evlenecekler zaten 1, 2 bölüme ısınırlar birbirlerine O kadar uzamaz inş.sss
Hastasıydım Akasya Durağının tabi biliyorum bence de pek yakışmamış çok da oturmamış .Levent Lügen olsa efsane olurdu keşke olsaydı çok gülerdik kendisine Lalenin ailesi tam oturmuş Kardeşleri annesiSuat Sungur'u nasıl buldun bu arada? Akasya Durağı'nı izledin mi bilmiyorum ama oradaki efendi, saygın rolü çok daha yakışıyordu. Buradaki rolü biraz askıda kalmış, pek de yakışmamış. Mesela bu rol için Levent Ülgen süper olurdu. Ki şu an Kiralık Aşk Aşk dizisinde o rolde, tam da oturuyor.
Dizide Onur ve Lale'den önce aileler ön safada yer alıyor zaten.Hastasıydım Akasya Durağının tabi biliyorum bence de pek yakışmamış çok da oturmamış .Levent Lügen olsa efsane olurdu keşke olsaydı çok gülerdik kendisine Lalenin ailesi tam oturmuş Kardeşleri annesi
Zaten aileler emir veriyor ikisi uyguluyor Kendileri hiç karar veremiyorlar Evlendikten sonra geriye çekilcekler Star olsaydı cidden daha iyi olurdu ama Foxta daha uzun seyri olacağı kesinDizide Onur ve Lale'den önce aileler ön safada yer alıyor zaten.
Keşke dizi başka kanalda olsaydı, bu FOX'un ekran rengini pek sevmiyorum. Sanki kalitesiz duruyor. Star'da olsun isterdim.
Profilimi No: 309 yaptım.Zaten aileler emir veriyor ikisi uyguluyor Kendileri hiç karar veremiyorlar Evlendikten sonra geriye çekilcekler Star olsaydı cidden daha iyi olurdu ama Foxta daha uzun seyri olacağı kesin
Süper dizi çok eğlenceli kusursuz başladı böyle devam eder inşallah Bu hafta reyting 4.5 5'e çıkar diye düşünüyorum. İki dizi daha var yeni başlayan ama biri kesin tutmıcak Temmuza doğru çok yükselecektir dün tekrarı 2.30 almış 13 share efso tekrar reytingi alıyorProfilimi No: 309 yaptım.
Ben pek yükseleceğini düşünmüyorum, Dirilişin izleyicilerinden gelen olur mu pek bilemedim. Üstüne 2 dizi daha başlıyor, bakalım neler olacak?Süper dizi çok eğlenceli kusursuz başladı böyle devam eder inşallah Bu hafta reyting 4.5 5'e çıkar diye düşünüyorum. İki dizi daha var yeni başlayan ama biri kesin tutmıcak Temmuza doğru çok yükselecektir dün tekrarı 2.30 almış 13 share efso tekrar reytingi alıyor
4e çıkar diye düşünüyorum kesin Dirilişten gelmesede tekrarları çok iyi gidiyor o bize gösteriyor yükseleceğiniBen pek yükseleceğini düşünmüyorum, Dirilişin izleyicilerinden gelen olur mu pek bilemedim. Üstüne 2 dizi daha başlıyor, bakalım neler olacak?
Survivor bitsin, oranlar net olarak ortaya çıkar zaten.
Yoruma bekliyoruz seni de o halde.Selamlar herkese
bende diziyi çok sevdim onurun annesine bayıldım valla bu hafta aşk laftan
anlamaz da başlıyor onada bakmak istiyorum bakalım nasıl oacak
Yoruma bekliyoruz seni de o halde.
Çarşamba bekliyoruzİnşallah olacağım takip ediyorum yorumlarınızı
Çarşamba bekliyoruz